Štítky: | výstavba | startovací byty |

U hotelu Alessandria se začíná budovat nová rezidence. Vzniknou desítky bytů

Vizualizace budoucí rezidence u Alessandrie.
Vizualizace budoucí rezidence u Alessandrie. | autor: www.rezidence-alessandria.cz

Kolem travnatého pozemku u hradeckého hotelu Alessandria je plot a na místě už se pohybují stavební stroje. Na místě by měl vyrůst objekt, kde budou byty i obchodní jednotka. V souvislosti se začátkem stavby projektu Rezidence Alessandria, který vyroste mezi poliklinikou a hotelem se mění zastávka MHD Alessandria v ulici Bratří Štefanů ve směru do centra pro linky 12 a také 33. Informaci přináší web hkcity.cz.

"Až do 30. srpna 2021 dochází z důvodu stavebních prací na zastávce Alessandria v ulici Bratří Štefanů (linky číslo 12 a 33 směr Pyrám) k těmto změnám. Pro linku číslo 12 je zastávka přesunuta před budovu Polikliniky II. Pro linku číslo 33 je zastávka zrušena (cestující mohou využít zastávku Poliklinika II. v Jižní ulici)," uvádí hradecký dopravní podnik ve svém vyjádření.

Budova bude mít osm podlaží, byty budou od 1+kk až po 4+kk. Developer už zveřejnil i ceník bytů, které jsou dostupné od 2. do 8. podlaží. Ty začínají na třech milionech, nejvíce zájemci utratí za největší byt 4+kk, který stojí více než 7 milionů korun. K dispozici budou i krytá parkovací stání a sklepy.

Součástí novostavby bude i úprava přilehlé zeleně. Developer tak chce budoucím majitelům bytů dopřát komfort v klidné a vyhledávané lokalitě, v bezprostřední blízkosti centra města Hradce Králové.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Nová bytová rezidence se začne stavět v ulici Na Střezině

Už několik týdnů leží pokácené stromy na zelené ploše v hradecké ulici Na Střezině. V létě se na pozemku nedaleko Gočárova okruhu začne stavět Rezidence U Sadů. Investor slibuje, že zeleň nahradí a že u bytového domu vznikne i příjemné místo pro relaxaci. Nové developerské…
Čtěte více

Město nabízí startovací byty k pronájmu. Jejich počet se do konce roku ještě navýší

Hradec Králové opět vyhlašuje výběrové řízení na pronájem startovacích bytů. Uvolněných bytů k okamžitému nájmu je aktuálně 14, a to s dispozicí 1+kk a 2+kk. Dalších 16 bytů by se mohlo uvolnit do konce letošního roku, počet se ale ještě může změnit. Žádosti o pronájem bytů se…
Čtěte více

Město bude vlastnit bývalou ubytovnu sester. Chce tam zřídit nové byty

Zastupitelé města Hradec Králové schválili na svém úterním zasedání dlouho připravovanou směnu nemovitosti. Za pozemky v okolí nemocnice a provizorní parkoviště získá město od hradecké fakultní nemocnice ubytovnu v ulici Jana Masaryka na Moravském Předměstí. V rámci této směny…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme