Kronika dne 19.1.2006

Události (4)

Hradec porazil Kadaň vysoko 6:1

Kadaň přijela do Hradce Králové oživit své naděje na play-off, místo toto odjíždí ale z východu Čech s vysokou porážkou. Přitom to po první třetině vypadalo pro hosty nadějně, trpělivě vyčkávali na chybu domácího týmu, pak ale přišla 28. minuta a dvě rychlé hradecké branky. Ve 32. zvyšoval už na 3:0 Petr Přeučil a když se postupně trefili ještě Mocek, Linhart a Jan Šeda bylo o vítězi rozhodnuto prakticky po dvou třetinách. V té závěrečné už se Severočechům podařilo pouze snížit Milošem Kajerem na konečných 6:1. Situace kolem osmého místa se ale nijak dramaticky nezměnila, protože Ostrava dokázala vyhrát v Olomouci a tak má na hradecké stále ztrátu tří bodů.
Čtěte více

Kolem Chlumce přestanou řidiči bloudit

Trasu obchvatu Chlumce nad Cidlinou zpřehlední nové dopravní značky. Jak informoval tiskový mluvčí krajského úřadu Imrich Dioszegi, nové dopravní značení získá chlumecký obchvat do středy 25. ledna. Slíbili to po společném jednání zástupci Královéhradeckého kraje, Magistrátu města Hradce Králové, policie a Ředitelství silnic a dálnic, kteří se sešli na Krajském úřadu v Hradci Králové.
Čtěte více

Hradec Králové získal dotaci na terminál

Dotaci z Evropské unie ve výši 62 milionů korun se podařilo získat Dopravnímu podniku Hradec Králové. Dotace na terminál je zatím nejvyšší, kterou Hradec Králové z evropských fondů doposud získal. Informoval o tom náměstek hradeckého primátora Josef Malíř.

Čtěte více

V Gajerových kasárnách bude penzion pro válečné veterány

Hradec Králové nezíská od armády do svého majetku objekt Gajerových kasáren. Ministerstvo obrany tady totiž hodlá vybudovat penzion pro válečné veterány. Město Hradec Králové o získání objektu přitom velmi usilovalo.

Čtěte více

Záběry z kamer

Webová kamera - křižovatka Mileta

Umístění: Hotelový dům Academic
Popis: křižovatka II. silniční okruh x spojnice centrum - Moravské Předměstí

Zobrazit aktuání záběr z kamery »

Webová kamera - křižovatka Tesla

Umístění: Autosalon Kia
Popis: křižovatka II. silniční okruh x výpadovka směr Třebechovice, Ostrava

Zobrazit aktuání záběr z kamery »

Webová kamera - Křižovatka u soutoku

Umístění: bytový dům Baarova ul.
Popis: křižovatka II. silniční okruh x výpadovka směr Pardubice

Zobrazit aktuání záběr z kamery »

Kamera Mostecká - Český červený kříž

Umístění: Křižovatka Mostecká x Československé armády
Popis:

Tato kamera již není v provozu.

Mohlo by se hodit
Doporučujeme