ZVEME: Na fotbal, hokej, výstavu Lega nebo do hradeckého aquacentra

Hradecké aquacentrum přidá o podzimních prázdninách 20 minut každému.
Hradecké aquacentrum přidá o podzimních prázdninách 20 minut každému. | autor: snhk.cz

Podzimní prázdniny a státní svátek 28. října slibují v Hradci Králové nejen oslavy dne vzniku samostatného Československa, ale třeba i bonus v hradeckém aquacentru v podobě 20 minut zdarma. Bude se hrát hokej i fotbal, můžete vyrazit na halloweenskou party nebo na velkou výstavu Lega.

HOKEJISTI VS. BRNĚNSKÁ KOMETA 

Utkání hokejové extraligy se odehraje dnes od 18 hodin na hradeckém zimním stadionu (ČPP Arena). Domácí Mountfield HK vyzve HC Kometa Brno.

PODZIMNÍ PRÁZDNINY V AQUACENTRU

Městské lázně Hradec Králové slibují o podzimních prázdninách i víkendu bonus 20 minut zdarma navíc ke každému vstupu. Akce platí pro všechny návštěvníky, ať už si zakoupí jednorázový vstup v pokladně, nebo využijí svoje čipové hodinky. Bonus bude také započítán návštěvníkům plaveckého bazénu, kteří projdou v plavkách spojovací vyhřívanou chodbou do aquacentra. Návštěvníci si můžou užívat všechny atrakce aquacentra – vlnobití v rekreačním bazénu, perličkový i 37°C teplý vířivý bazén, bazén s podvodními masážemi ve tvaru podkovy, tobogán dlouhý 82 m se světelnými efekty a ti nejmenší dětský bazének s umělou říčkou a vodní skluzavkou. Bar u vody nabízí během podzimních prázdnin pizzu s rozlévaným nápojem za akční cenu. Jídlo a pití dostanete i v bistru nad vodou.

OSLAVY DNE VZNIKU SAMOSTATNÉHO ČESKOSLOVENSKÉHO STÁTU

Statutární město Hradec Králové dnes pořádá oslavy k zítřejšímu státnímu svátku. Ve Filharmoni dnes od 18:00 hodin plánuje předání medailí města významným osobnostem. Zazní Prodaná nevěsta od Bedřicha Smetany - Jana Sibera (soprán), Aleš Briscein (tenor), Martin Gurbaľ (bas), Kaspar Zehnder (dirigent). Koncert se koná v rámci „Hradeckého memoriálu 2023“. V sobotu pak na Masarykově náměstí od 10:00 proběhne slavnostní akt u pomníku T. G. Masaryka. Zvoníci rozezní zvon Augustin (sobota od 9:00), v plánu je i speciální komentovaná prohlídka kostela sv. Mikuláše v Jiráskových sadech vedena Ing. arch. Janem Faltou (pátek od 15:00).

HALLOWEENSKÁ PARTY

ClubCafé Pessoa zve dnes od 18:00 milovníky převleků a cosplayů na halloweenskou party. Těšit se můžete na hudbu k poslechu i tanci, tematický kvíz, deskové hry i karaoke. Rezervace na , nebo SMS na tel. 736 472 678.

VELKÁ KOSTIČKOVÁ VÝSTAVA - HALLOWEENSKÝ SPECIÁL

Střední odborná škola Veterinární v Hradci Králové hostí výstavu stovek LEGO® stavebnic, kterou pořádá Důmkostek.cz. Co čekat? Velkou hernu pro děti plnou výzev, aktivit a LEGO® kostiček. Stovky LEGO® stavebnic, tisíce figurek a statisíce dílků. Všechny aktuální LEGO® Technic modely na dálkové ovládání, které si můžete sami vyzkoušet, včetně zářijových novinek. Velké herní kolejiště se spoustou vláčků, se kterými si můžete sami zajezdit. Všechny největší LEGO® modely, sochy pokémonů v životní velikosti, velká dioramata LEGO® Harry Potter, Minecraft a Friends, molitanové bazénky plné klasických i DUPLO kostiček k volnému hraní, stavitelské výzvy a úkoly pro děti i dospělé, kostičkové mozaiky, omalovánky, závody motorek LEGO® City Stuntz. Arénu pro souboje LEGO® NINJAGO® Spinjitzu, soutěžní kvíz o lákavé ceny, soutěž o nejlepší fotku z výstavy, každý návštěvník v kostýmu obdrží malý dárek. Prodej LEGO® stavebnic za výhodné e-shopové ceny (přijímáme i karty), káva a čaj na zahřátí v sychravém podzimním počasí, odpočinkové posezení pro rodiče. Vstupné děti do 15 let: 80Kč, dospělí: 100Kč. Otevřeno je až do neděle od 9:00 do 17:00.

VOTROCI VYZVOU TEPLICE

Nový multifunkční stadion v Hradci Králové v sobotu od 15 hodin hostí další utkání fotbalové ligy. Fotbalisté FC HRADEC KRÁLOVÉ vyzvou FK TEPLICE.

Zobrazit všechny akce na tento víkend

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: V Hradci se sletí čarodějnice a bude se stavět májka

Blížící se filipojakubskou noc, která je spojená s pálením ohňů a čarodějnicemi, mohou Hradečáci prožít už o víkendu. Pálit ohně se budou ve Farářství i u Biskupského gymnázia. Folklorní odpoledne v duchu lidových tradic a stavění máje uvidíte jako každý rok na…
Čtěte více

ZVEME: Na Hradecký majáles, do pravěkého archeoparku i za husity

Hradec čeká jízda na bruslích, velký majálesový průvod, volba nového krále a královny a tradiční Majáles Open-Air, letos v Parku 360 na letišti. Konají se farmářské trhy, Plavecký klub Hradec Králové pořádá Jarní pohár města, otevírá se Archeopark ve Všestarech a čeká…
Čtěte více

Květen v městských lázních bude ve znamení výhod a akcí

Květen bude měsíce, kdy v hradeckých městských lázních pořádají spoustu akcí pro svoje návštěvníky. Které to budou? Například za 10 návštěv jeden celodenní vstup zdarma, májové svátky a víkendy se sklenkou sektu i aquahrátky pro rodiny s dětmi. Vstupy není utné nasbírat pouze v…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme