Zveme: Na bleší trh, loutkovou pohádku či hokej a bruslení

Hradečtí hokejisté se utkají s Libercem.
Hradečtí hokejisté se utkají s Libercem. | autor: hradeckralove.cz

Co s posledním lednovým víkendem v Hradci Králové? Jako obvykle si můžete zajít zabruslit nebo na zimním stadionu fandit hradeckým hokejistům. Na náplavce bude zase bleší trh, děti mohou zhlédnout loutkovou pohádku Zvířátka a loupežníci. Restaurace Na Soutoku pořádá Vinyl párty.

 

VINYL PÁRTY NA SOUTOKU

Restaurace Na Soutoku v Hradci Králové zve v sobotu od 18 hodin na Vinyl párty na soutoku. "Okurková sezóna je v plném proudu, koncerty v nedohlednu a o festivalech to platí dvojnásob! Tak proč si nezpříjemnit sobotní večer osvědčenými peckami v rytmu reggae, ska a punk rocku od starého známého Dj Waldy v pohodovém prostředí restaurace Na Soutoku." Vstupné je dobrovolné.

HOKEJISTÉ VYZVOU BÍLÉ TYGRY

Mountfield HK se dnes utká s Bílými Tygry z Liberce. Zápas 48. kola extraligy ledního hokeje můžete vidět na hradeckém zimním stadionu (ČPP Arena) od 18 hodin.

VEŘEJNÉ BRUSLENÍ HRADEC KRÁLOVÉ

Veřejnost si může na zimním stadionu v Hradci Králové zabruslit v sobotu od 16 do 17:30 a v neděli od 14:30 do 16 hodin. Cena vstupného je pro dospělé a mládež nad 10 let 50 Kč, děti do 10 let zaplatí 30 Kč a jejich doprovod desetikorunu. Šatna v ceně vstupného.

ZVÍŘÁTKA A LOUPEŽNÍCI V ADALU

Adalbertinum - Studio A v Hradci Králové v sobotu od 10 hodin hostí loutkové divadélko pro děti: "Klasická pohádka o tom, že když kamarádi drží za všech okolností při sobě, tak jim to pak společně nejlépe ladí… Na malém statku žila kdysi stará a chudá statkářka. S ní tam žili koza, kočka a kohout. Jednoho dne se zvířata rozhodla vydat do světa a živit se zpěvem. Jenže do společného koncertního vystoupení měli ještě pěkně dlouhou cestu. A na té cestě je čekala chatrč uprostřed lesů, ve které přebývala dvojice zlotřilých loupežníků..." V loutkovém představení pro děti od tří let účinkuje Jana Vyšohlídová - Divadlo U staré herečky.

NÁBLEŠÍ NA HRADECKÉ NÁPLAVCE

V neděli od 9 hodin se koná pod Pražským mostem v Hradci Králové již tradiční bleší trh: "Přines, vymeň, prodej, potkej se i v novém roce. Vítáme všechny „staré handlíře“ ale i blešichtivé novice. Doneste poklady ze svých šatníků, spižíren, dílen, posledních šuplat komody po babičce nebo třeba to, co vám cinkne cestou do nosu." Nábleší je otevřeno pro všechny prodejce s věcmi z druhé ruky, které jim už k ničemu neposlouží, ale ostatním by mohli udělat ještě radost a parádu. Nový rok, ale stará pravidla: "Prodej věcí pouze z druhé ruky (popřípadě drobných rukodělných výrobků). Bez předchozí rezervace. Bez poplatků. Smlouvání povoleno. Stavte sklidit první bleší úrodu tohohle roku. Jestli někomu zbylo cukroví, tak ho vemte s sebou na procházku, u Labe totiž docela rychle vytráví."

SKEČ KABARET JESLIČKY ZRUŠEN

V sobotu od 19:30 mělo Divadlo Jesličky Josefa Tejkla odehrát komediální představení plné anglického humoru, písniček a překvapení. Představení Skeč kabaret je ale zrušeno.

Zobrazit všechny akce na tento víkend

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: V Hradci se sletí čarodějnice a bude se stavět májka

Blížící se filipojakubskou noc, která je spojená s pálením ohňů a čarodějnicemi, mohou Hradečáci prožít už o víkendu. Pálit ohně se budou ve Farářství i u Biskupského gymnázia. Folklorní odpoledne v duchu lidových tradic a stavění máje uvidíte jako každý rok na…
Čtěte více

ZVEME: Na Hradecký majáles, do pravěkého archeoparku i za husity

Hradec čeká jízda na bruslích, velký majálesový průvod, volba nového krále a královny a tradiční Majáles Open-Air, letos v Parku 360 na letišti. Konají se farmářské trhy, Plavecký klub Hradec Králové pořádá Jarní pohár města, otevírá se Archeopark ve Všestarech a čeká…
Čtěte více

ZVEME: V Hradci se bude závodit na horských kolech, "sousedat i souběhat"

Víkend v Hradci Králové nabídne kulturní i sportovní události. Fanoušci fotbalu mohou fandit hradeckým Votrokům, cyklističtí nadšenci mohou závodit na horských kolech v Prima Cupu. Na Malém náměstí se bude konat takzvané Sousedání, v rámci kterého se poběží závod na 5 kilometrů.…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme