Štítky: | Běh |

Vyběhejte si hradecké srdce. Novoroční běh už 1. ledna

Běžecká trasa centrem města
Běžecká trasa centrem města | autor: Atletická škola

Dáváte si novoroční předsevzetí? A patří mezi ně i touha po lepším zdraví a štíhlejším těle? Máte příležitost začít s tím hned první den v roce. Hradecká atletická škola totiž 1. ledna 2018 pořádá už druhý ročník akce Poběž a vytvoř novoroční hradecké srdce. Nebojte se, nejde o žádný náročný závod. Trasu můžete proběhnout nebo běh klidně i proložit chůzí.

Délka trasy je hluboko pod 4 kilometry. Trať je vhodná pro běh a chůzi jednotlivců, ale i partiček kamarádů, celých rodin včetně dětí. To znamená, že je určena pro všechny, které běh baví, ať již patří mezi běžecké hobíky z té či oné běžecké skupiny a kroužku, pro věčné začátečníky, pokročilé nebo dokonce výkonnostní borkyně a borce, kteří si trasu mohou dát klidně i vícekrát či ve svém tempu.

Trasa, jak už název napovídá, připomíná srdce. "Můžete tedy nastartovat i své běžecké appky v mobilech, smart hodinkách a pokusíme se všichni, aby námi absolvovaná trasa se zobrazila v nich tak, aby co nejvíce připomínala to naše hradecké srdce," lákají pořadatelé. Novinkou akce bude ucelená běžecko-kondiční půlhodka v Jiráskových sadech a následné menší občerstvení s drinkem.

Start i cíl je v Žižkových sadech (u Adalbertina). Zahájení běhu je v 10 hodin, ukončení je v 11.30 hodin. Startovné je 100 korun, mládež do 18 let je zdarma.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Bude se běhat, hrát fotbal, jíst čokoláda a řádit v maskách

O víkendu se bude v Hradci Králové sportovat i kulturně žít. Votroci odehrají derby s Pardubicemi, poběží se jarní běh v novohradeckých lesích. Ve Futuru můžete navštívit Čokoládový festival, děti můžete vzít na Velikonoční pohádku, karneval nebo koncert Štístka a Poupěnky.
Čtěte více

ZVEME: Prohlédněte si Hučák v noci nebo navštivte šermířskou bitvu

Co přinese druhý lednový víkend? V Hradci Králové se bude hrát hokej, poběží se zimní běh, šermíři budou bojovat na Rytířském hradišti v městských lesích. Můžete si prohlédnout elektrárnu Hučák v noci nebo vyrazit na show světoznámého uskupení Glenn Miller Orchestra.
Čtěte více

ZVEME: Tři králové budou vybírat na hospic, otevře se noční Bílá věž

O víkendu budete moci přispět do zapečetěných kasiček koledníkům, kteří budou v převlekách tří králů vybírat prostředky pro charitu. Ta letos podpoří především hospicovou péči na Hradecku. Vybrat si můžete některý z tříkrálových koncertů, zavítat na noční Bálou věž nebo si…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme