Štítky: | Kultura | Centrál |

V kině Centrál je stále tma a ticho

Kino Centrál je stále bez diváků
Kino Centrál je stále bez diváků

Kino Centrál stále nepromítá. Vidina otevření jeho dveří filmovým milovníkům se však nijak nepřibližuje. Nový provozovatel Bio Central ve městě zatím spouští jiné filmové projekty jako je třeba Akademický filmový klub.

„Největší problém je v podstatě v tom, že po působení sdružení Pro-Centrál je ve všem kolem kina neuvěřitelný nepořádek. Insolvenční správce chce mít všechno správně a dle zákona, proto ty průtahy. O předání budovy není sporu, dohodnout se musí další podmínky nájmu," uvedl pro Hradecký deník Ondřej Votroubek, vedoucí odboru majetku města Hradce Králové.

Hradecký deník také upozornil na to, že v současné době se věřitelé přihlásili o své pohledávky ve výši přibližně 7 746 000 korun. K těm, komu bývalý správce kina Centrál nejvíce dluží, patří magistrát města, správa sociálního zabezpečení anebo spořitelna.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Nejlépe hodnocený příspěvěk ▼
15.11.2012 16:11
xicht53 (neregistrovaný)
Děkujeme, naši zastupitelé. Musíme jezdit na přenosy z MET do Pardubic či Náchoda. Dnes už je promítají v kdejaké p.deli. Tam byste se měli odebrat, že jste nechali dospět Centrál až sem. Vysmátý je Martin Dvořák, tomu zavřené kino nechybí, může si zajít do MET rovnou. zobrazit | souhlasím (+1) | nesouhlasím (-0)

Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
15.11.2012 16:11
xicht53 (neregistrovaný)
Děkujeme, naši zastupitelé. Musíme jezdit na přenosy z MET do Pardubic či Náchoda. Dnes už je promítají v kdejaké p.deli. Tam byste se měli odebrat, že jste nechali dospět Centrál až sem. Vysmátý je Martin Dvořák, tomu zavřené kino nechybí, může si zajít do MET rovnou.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Letošní rok bude Hradcem hýbat kultura, město čekají i nové akce

Vedení města Hradce uskutečnilo během ledna pracovní jednání s více než třiceti pořadateli velkých kulturních akcí. Návštěvníky v celém letošním roce čeká pestrý program a více než pět desítek velkolepých událostí. Kromě tradičních akcí jako jsou divadelní Regiony, Rock for…
Čtěte více

Podchod u Centrálu by se letos mohl dočkat významných oprav

Podchod u Centrálu by se letos mohl dočkat rekonstrukce. V minulých letech se opravovaly pouze schodišťové přístřešky, jinak zůstalo vše při starém. Podchod vede pod Střeleckou ulicí už téměř 50 let. Navrhl ho architekt Karel Schmied. Letos by do něj radnice chtěla investovat…
Čtěte více

Filharmonie vrací částky předplatného, ale také plánuje novou sezónu

Hradecká filharmonie od nového roku vrací částky za zrušené koncerty a s telefonáty přicházejí osobní příběhy jednotlivých návštěvníků. Život bez kultury je hlavně pro abonenty, kteří nevyužívají internet, náročný. Filharmonie ale i v této nejisté době plánuje a připravuje novou…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme