Tip na jarní prázdniny: Pohádkový týden v Městských lázních a aquazorbing v plaveckém bazénu

Městské lázně se chystají na jarní prázdniny | Foto: Archiv
Městské lázně se chystají na jarní prázdniny | Foto: Archiv

Přístí týden začínají jarní prázdniny také na Hradecku a pokud už nyní plánujete, co s dětmi v Hradci Králové anebo jeho nejbližším okolí podniknout, přinášíme první tip. 

V Městských lázních totiž na dobu jarních prázdnin připravili speciální zábavný program pro malé i větší plavce. Rodiče mohou své školáky předat zkušeným animátorům a sami si jít zarelaxovat anebo vyzkoušet novinku v plaveckém bazénu - aquazorbing.

Podle slov pracovníků z Městských lázní – Aquacentra se děti i jejich rodiče mohou od pondělí 3. března do neděle 9. března těšit na doslova pohádkové jarní prázdniny. V lázních se už nyní chystá animační program plný her, cvičení a dokonce soutěží. „Sněhurka a Červená Karkulka budou bavit děti ve vodě i na souši. Navíc ke každému jednorázovému a rodinnému vstupnému dostanou návštěvníci zdarma 20 minut pobytu navíc,“ zve na jarní prázdniny Jaroslava Bernhardová, ředitelka městské společnosti Správa nemovitostí Hradec Králové, která provozuje plavecký areál v Hradci Králové. 

Po téměř celý týden mohou rodiče či prarodiče svěřit své děti do rukou zkušených animátorů a sami si užít a odzkoušet novinku na Plaveckém 50m bazénu – aquazorbing. „Můžete si vyzkoušet chůzi po vodní hladině. Nechte se zavřít do plastové koule naplněné vzduchem a užívejte si spoustu zábavy,“ láká ještě Jaroslava Bernhardová a připomíná i další z atrakcí jako je jízda na tobogánu, vlny mořského příboje anebo relax ve vířivce.

Podrobný program akce Jarní prázdniny v Městských lázních najdete také v našem přehledu akcí a kultury v Hradci Králové

Vstupné do Městských lázní - Aquacentra je pro dospělého 95 korun, pro děti 60 nebo 40 korun za jednu hodinu, rodinné vstupné na celý den je pak za 220 korun. 

(Zdroj: Správa nemovistostí Hradec Králové - Městské lázně - Aquacentrum)

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Květen v městských lázních bude ve znamení výhod a akcí

Květen bude měsíce, kdy v hradeckých městských lázních pořádají spoustu akcí pro svoje návštěvníky. Které to budou? Například za 10 návštěv jeden celodenní vstup zdarma, májové svátky a víkendy se sklenkou sektu i aquahrátky pro rodiny s dětmi. Vstupy není utné nasbírat pouze v…
Čtěte více

ZVEME: Na fotbal, hokej, výstavu Lega nebo do hradeckého aquacentra

Podzimní prázdniny a státní svátek 28. října slibují v Hradci Králové nejen oslavy dne vzniku samostatného Československa, ale třeba i bonus v hradeckém aquacentru v podobě 20 minut zdarma. Bude se hrát hokej i fotbal, můžete vyrazit na halloweenskou party nebo na velkou…
Čtěte více

Hradecké aquacentrum si pro návštěvníky připravilo únor plný zábavy

První akce hradeckého aquacentra čeká na školáky již koncem ledna. Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel krytého plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, se opět letos chystá odměnit školáky s dobrým vysvědčením. Tato oblíbená akce je určena dětem do deseti let a bude…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme