Štítky: | gladiator | gladiator race |

Staňte se Gladiátorem. Akce se bude konat před hradeckým Futurem

Gladiator race bude před Futurem.
Gladiator race bude před Futurem. | autor: Gladiator race

Akce Staňte se Gladiátorem se v parku před hradeckým Futurem koná už v pátek 23. června. Tento den mohou poměřit síly školy, rodiny s dětmi či parta kamarádů. Souboje, samozřejmě jen ty sportovní, budou pokračovat i v sobotu 24. června. Registrace je možná už pouze na místě a celá zóna je k dispozici zdarma.

Staň se Gladiátorem je unikátní projekt, kde si mohou poměřit síly školy, rodiny s dětmi nebo parta kamarádů. Gladiator Race začíná v pátek 23. června od 9:00 do 18:00 hod, kdy by si měly přijít poměřit síly školky, školy a zájmové kroužky. Program bude pokračovat i v sobotu 24. června od 10:00 do 18:00 hod.

Děti, i dospělí si budou moci vyzkoušet ručkování, šplhání, lezení a prověřit svou zdatnost na 8 stanovištích, která budou v parku před Futurem. K dispozici bude jumpbag pro skokany a horolezecká stěna pro malé i větší lezce. Překážky jsou vhodné pro malé gladiátory a gladiátorky od 4 let.

Celá zóna je pro příchozí připravena zcela zdarma. Registrované závody jsou ve skupinách Kids I (do 10 let), Kids II, Family a Fun. Registrace je možná již pouze na místě - veškeré informace včetně harmonogramu naleznete ZDE.

Pokud si chcete jen závod zkusit a nechcete závodit, je pro vás ideální závod typu FUN. Trasa bude atraktivní pro diváky i účastníky a bude nabušena pestrou škálou technických i zábavných překážek. Tento závod je ideální pro nováčky, dvojice, skupiny, celé rodiny a všechny, kteří si chtějí společně užít skvělou atmosféru bez závodního stresíku. Účastníci této kategorie nejsou povinni absolvovat všechny překážky a hendikepy. Pokud překážku nejsou schopni zdolat nebo ji nechtějí absolvovat mohou pokračovat dál po trase závodu. Nebudou vyhlašovány žádné ceny, ve výsledkové listině bud uvedeno pouze, že jste absolvovali.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Bloudění kukuřičným polem či klání gladiátorů na písníku Marokánka

Vybírat můžete tento víkend z kulturních i sportovních akcí. Na Šrámkově statku v Pileticích budou hrát Nadoraz, v Jiráskových sadech si můžete vychutnat Recitál pod hvězdami. V noci můžete bloudit kukuřičným polem nebo na písníku Marokánka změřit síly na závodu gladiátorů.
Čtěte více

ZVEME: Na divadelní festival, gladiátorský závod nebo závody šlapacích vozítek

Poslední víkend před letními prázdninami v Hradci Králové jako každý rok startuje osmidenní mezinárodní divadelní festival Regiony. Královéhradecký kraj také pořádá festival a představí to nejlepší z regionu. U obchodního centra Futurum se konají gladiátorské závody.  Na…
Čtěte více

ZVEME: Můžete jít s experty do lesa na houby nebo na náplavku za jídlem a šperky

Víkendové akce budou v Hradci Králové opět rozmanité. Závodit se bude v prostředí písníku Marokánka v hradeckých lesích, kam vyrazí i houbaři poznávat nové druhy hub spolu s odborníky, na nábřeží se koná Mint Market a Nábřeží žije jídlem. Na Bílou věž dorazí královna a bude…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme