Slunná loučka se dnes otevírá. Funguje už sedmým rokem

Už s emůžete chodit opalovat na slunnou loučku.
Už s emůžete chodit opalovat na slunnou loučku. | autor: SNHK

S příchodem krásného počasí se Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, rozhodla od úterý 10. května 2022 otevřít Slunnou loučku, relaxační a odpočinkovou zónu v bezprostřední blízkosti padesátimetrového plaveckého bazénu. V provozu bude denně od 10 do 18 hodin a postupně, s přicházejícím létem, se bude její otevírací doba prodlužovat.

Tato relaxační zóna uprostřed města si za předchozích šest sezón našla spousty příznivců hlavně z řad maminek s malými dětmi, pro které je primárně určena. Děti se zde zabaví a jejich rodiče mohou být klidní, neboť každý ze spousty herních prvků je vybírán s důrazem na jejich bezpečnost.

Asi největší atrakcí Slunné loučky zůstává velké mlhoviště, kolem kterého je soustředěno několik herních domečků a hrad se skluzavkou. V areálu naleznete i spoustu další her jako ruské kuželky, petangue nebo ping-pongový stůl. Pro děti je připraveno velké pískoviště, ti starší zde zase najdou trampolínky na zábavu i trénink. Návštěvníci také jistě uvítají množství laviček a lehátek pro pohodlný odpočinek a velké dřevěné opalovací plato. Pokud máte ale sluníčka již moc, můžete využít stínu mohutných stromů nebo několika přenosných slunečníků. Samozřejmostí je pak i zázemí v podobě domečku, kde naleznete toalety, sprchy a koutek pro nejmenší s přebalovacím pultem, mikrovlnou troubou a ledničkou. Na terase je pak možnost občerstvení v bufetu. V otevírací době mohou návštěvníci vstupovat i do vnitřního areálu a využívat padesátimetrový plavecký bazén, dětský bazének, aquacentrum i Sauna & SPA zónu v městských lázních.

Výše vstupného se nemění

Dobrou zprávou pro návštěvníky je, že sem vstupné zůstává stejné, to základní na celý den pro dospělé vychází na 30 korun a pro děti a seniory 20 korun. Děti do 120 cm a kočárky mají vstup zdarma. Rovněž tak návštěvníci, kteří vstupují na Slunnou loučku z vnitřního areálu mají vstup a pobyt venku zdarma.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Odstávka bazénu zařídila Slunnou loučku zdarma

Od pondělí 8. července bude pro veřejnost uzavřen padesátimetrový krytý plavecký bazén na Eliščině nábřeží. Začne totiž pravidelná letní provozně-technologická odstávka, která letos potrvá téměř šest týdnů. S opětovným zahájením provozu provozovatel počítá 14. srpna.  
Čtěte více

Květen v městských lázních bude ve znamení výhod a akcí

Květen bude měsíce, kdy v hradeckých městských lázních pořádají spoustu akcí pro svoje návštěvníky. Které to budou? Například za 10 návštěv jeden celodenní vstup zdarma, májové svátky a víkendy se sklenkou sektu i aquahrátky pro rodiny s dětmi. Vstupy není utné nasbírat pouze v…
Čtěte více

Příští rok sáhnou hlouběji do kapes Hradečané i návštěvníci města

Život ve městě se od příštího roku zdraží. Teplo o víc než čtvrtinu, voda o 12 procent. V Hradci porostou ale i další služby, bez kterých se běžný člověk neobejde. Vyšší bude cena za popelnice a hovoří se také o zvýšení ceny jízdného v MHD. Kvůli zdražení tepla stoupne například…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme