Štítky: | Krimi | Policie Hradec Králové |

Ke svým hádkám preventivně volají policii

Policisté někdy řeší i veselejší případy | Ilustrační foto: Pixmac
Policisté někdy řeší i veselejší případy | Ilustrační foto: Pixmac

Z preventivních důvodů, protože jim záleží na jejich vztahu, volá ke svým hádkám partnerský pár z Hradce Králové už téměř dva roky policisty. Své počínání vysvětluje 49letý muž spolu se svou o rok mladší družkou tím, že už při náznaku zvýšení hlasu raději zavolají na tísňovou linku, než aby došlo k neštěstí. Policisté zase uvádějí, že se už nejednou stalo, že zmíněný pár se přímo před policisty usmiřoval a zatím nikdy k žádnému fyzickému ani verbálnímu napadení nikdy nedošlo. 

Ke kurioznímu "napadení" byli počátkem ledna opět přivoláni královéhradečtí policisté. Partneři totiž volali na tísňovou linku z preventivních důvodů. "Na místo se dostavili policisté z Obvodního oddělení II v Hradci Králové, kteří zjistili, že se zde nachází partnerský pár, který se drží za ruce. Na vysvětlenou shodně uvedli, že policisty zavolali z preventivních důvodů," popsala tisková mluvčí Policie ČR Lenka Burýšková. Doplnila, že na tísňovou linku 158 prý volají pokaždé ihned při náznaku nejmenšího zvýšení hlasu, a to z obavy před verbálním napadením, i když se tak nikdy nestalo.

Policisté, kteří se k muži a ženě dostavují vcelku pravidelně to jenom potvrzují. K uvedenému páru prý jezdí i dvakrát do měsíce, a to minimálně již dva roky. "Není prý výjimkou, že pár se před policisty udobřuje dokonce polibky. Mužům zákona se i tentokrát velice omlouvali, ale volali prý „z preventivních důvodů, neboť jim na jejich vztahu velice záleží a nechtějí si jej pokazit,“ uzařela popis nevšedního případu mluvčí policistů Burýšková.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
7.1.2014 17:06
Diviš (neregistrovaný)
Když jim policie každý příjezd nechá zaplatit,tak proč ne!!!Jinak jsem ale vůbec nepochopil, co jste tímto článkem sledovala.Jestli to je i návod pro jiné jak zneužívat policii ,tak to se Vám to opravdu povedlo!Nevím jak Vy,ale policie ma jistě vážnější věci k řešení!!!!!
14.1.2014 10:17
monika (neregistrovaný)
RE: odpověd
no ono tady neuvedli to hlavní co bylo v novinách...já se nasmála nad důvodem posledního zavolání kdy žena seděla u počítače a hádali se o pc s mužem kdežto žena vztekle vztala a muž jí nakop do prdele....:-D

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Muž svěřil klíče od bytu řemeslníkům a nestačil se divit, jaké má nocležníky

Obyvatelé jednoho z hradeckých domů zavolali městskou policii na ženu, která je obtěžovala na chodbě, kde dokonce vykonala potřebu. Tvrdila, že si v domě pronajímá byt, ale neměla klíče ani žádné doklady. 
Čtěte více

Hradecká seniorka historce o nehodě syna neuvěřila, jiným podvodníci sebrali statisíce

Když třiadevadesátileté ženě z Hradce Králové zazvonila před Štědrým dnem telefonní pevná linka, vyprávěl jí neznámý muž smyšlenou historku o nehodě jejího syna a chtěl zaplatit 300 tisíc. Seniorka naštěstí neuvěřila. Tak obezřetný ale nebyl muž z Hradecka, který přišel o …
Čtěte více

V Malšovicích se potulovaly krávy, splašenou musela zastřelit zásahová jednotka

Celé středeční odpoledne zaměstnávalo hradecké policisty a hasiče stádo krav, které v Hradci Králové utekly během překládání kamionu nedaleko Všesportovního stadionu. Hasiči varovali obyvatele i školy v okolí, zvířata mohla být nebezpečná. Čtyři krávy se po dlouhých šesti…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme