Štítky: | Pozvánka | Koncert | masopust | akce | aquacentrum | víkendové akce |

ZVEME: Ochutnejte masopustní dobroty, poslechněte si Hůlku, Vydru či Donutila

Hostinec Malý Růžek v Hradci Králové nabídne zabijačkové speciality.
Hostinec Malý Růžek v Hradci Králové nabídne zabijačkové speciality.

První únorový víkend slibuje zabijačkové hody, masopustní veselici slibuje hradecký Hostinec Malý růžek i Park Na Větvi. Městské lázně opět odměňují školáky s dobrým vysvědčením, do hradeckého aquacentra mají vstup zdarma. Do Hradce Králové zavítají hned tři populární velikáni. Se svou one man show vystoupí v Aldisu bavič Miroslav Donutil, koncertovat bude v sále galerie Petrof zpěvák Daniel Hůlka a na talkshow přijal pozvání herec Václav Vydra.

AQUACENTRUM ZDARMA ZA DOBRÉ VYSVĚDČENÍ

Městské lázně Hradec Králové opět odměňují školáky s dobrým vysvědčením. Až do neděle mohou děti do deseti let v doprovodu dospělého (který si vstup zaplatí) přinesést ukázat své dobré vysvědčení na pokladnu aquacentra a dostanou vstup zdarma na celý den.

DANIEL HŮLKA & MAGICKÉ SMYČCE

Petrof Gallery v Hradci Králové dnes od 19 hodin zve na unikátní koncert Daniela Hůlky s doprovodem komorního orchestru Camerata Bohemiana. Uslyšíte písně z muzikálů DRACULA, Monte Cristo, BÍDNÍCI, Baron Prášil, KAT MYDLÁŘ a další zásadní hity ze sólových alb Daniel Hůlka a Živé obrazy. Ale také zbrusunové aranže pro magické smyčce a klavír. Daniel HŮLKA je český operní a muzikálový zpěvák (basbaryton) a herec. Je známý hlavně svými rolemi v muzikálech jako jsou Dracula, Monte Cristo, Jekyll & Hyde, Baron Prášil, Excalibur, Robinson aj. Na filmovém plátně se objevil v pohádce Z pekla štěstí jako král Brambas. Věnuje se populární i klasické hudbě (představení opery RUSALKA po celé ČR a v divadle Hybernia).

TALKSHOW VÍTKA MARTINCE: VÁCLAV VYDRA

Vítek Martinec si do galerie Artičok v Hradci Králové dnes od 19 hodin pozval Václava Vydru. "Už před rokem jsme společně s Václavem Vydrou vyjeli s naší společnou talkshow bavit diváky po České Republice. Navštívili jsme místa na jednom i druhém konci naší krásné zemičky a teď už jsem tak nějak cítil, že je na čase přivést vám tuhle parádu do mého rodného Hradce! Ve městě pod Bílou věží, vystoupíme 2.2. od 19:00 a těšit se můžete na večer plný zábavy a skvělého humoru, ve kterém bude moci společně nahlédnout pod pokličku života dnes už legendárního herce a dabéra, Václava Vydry."

MASOPUST NA VĚTVI

V sobotu od 9 hodin pořádá hradecký Park Na Větvi tradiční zabijačkové hody. Děti v masce mají vstup do sítí zdarma. "Již od rána a po celý den pro vás bude řezník Jirman připravovat zabijačkové speciality, které si budete moci vychutnat na místě nebo odnést domů. Akci bude doprovázet hudba k jídlu a pití," vzkazují pořadatelé.

MASOPUST NA MALÝM RŮŽKU

I Hostinec Malý růžek pořádá masopustní hody. V sobotu od 12 hodin ochutnáte zabijačkové speciality: tlačenku, jitrnice, jelita, prejt, ovar, prdelačku, gulášek, ale i pekařské a cukrářské výrobky, Sudličkovu pálenici a domácí punč. Čeká vás masopustní rej s hudbou a večer živá hudba.

MIROSLAV DONUTIL - NA KUS ŘEČI

V neděli vystoupí v Hradci Králové, v kongresovém centru Aldis, herec a bavič Miroslav Donutil. "Pro všechny, kteří milují dobrý český humor, jsme připravili opravdovou lahůdku! Populární český bavič a herec přijede představit jednu ze svých one man show, které mají vždy velký úspěch. Tentokrát to bude nejoblíbenější pořad Na kus řeči." Miroslav Donutil je jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších českých herců, komiků a vypravěčů. Za jeho talent jistě mohou i rodinné geny. Jeho rodiče byli ochotníky a dědeček byl vynikajícím a nadšeným vypravěčem. V divadle hrál již za studií, konkrétně v divadle Husa na provázku. V roce 1990 se stal členem činohry souboru pražského Národního divadla. Talk show Na kus řeči… je vyprávění zážitků a příběhů z jeho bohatého života a života jeho přátel.

MOUNTFIELD HK - BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE

Hradečtí hokejisté v neděli vyzvou soupeře z Českých Budějovic. Utkání hokejové Tipsport extraligy začíná v 16:00 na zimním stadionu v ČPP Arena.

Zobrazit všechny akce na tento víkend

 

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: V Hradci se sletí čarodějnice a bude se stavět májka

Blížící se filipojakubskou noc, která je spojená s pálením ohňů a čarodějnicemi, mohou Hradečáci prožít už o víkendu. Pálit ohně se budou ve Farářství i u Biskupského gymnázia. Folklorní odpoledne v duchu lidových tradic a stavění máje uvidíte jako každý rok na…
Čtěte více

ZVEME: Na Hradecký majáles, do pravěkého archeoparku i za husity

Hradec čeká jízda na bruslích, velký majálesový průvod, volba nového krále a královny a tradiční Majáles Open-Air, letos v Parku 360 na letišti. Konají se farmářské trhy, Plavecký klub Hradec Králové pořádá Jarní pohár města, otevírá se Archeopark ve Všestarech a čeká…
Čtěte více

Květen v městských lázních bude ve znamení výhod a akcí

Květen bude měsíce, kdy v hradeckých městských lázních pořádají spoustu akcí pro svoje návštěvníky. Které to budou? Například za 10 návštěv jeden celodenní vstup zdarma, májové svátky a víkendy se sklenkou sektu i aquahrátky pro rodiny s dětmi. Vstupy není utné nasbírat pouze v…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme