ZVEME: O víkendu se bude v Hradci tančit - streetdance, na plese i v maskách

Královéhradecký městský ples v Kongresovém centru Aldis.
Královéhradecký městský ples v Kongresovém centru Aldis.

Společným leitmotivem nadcházejícího víkendu bude v Hradci Králové především tanec. Tančit se bude na Královéhradeckém městském plese v Aldisu, tančit budou crews na soutěži streetdance, tančit se bude i v Náplavce, a to v maskách. Novoroční koncert budou mít Boni Pueri, do Bazalky zavítá specialistka na zdravotní prevenci a výživu Margit Slimáková.

NA KARNEVAL V NãPLAVCE

NãPLAVKA café & music bar dnes od 21 hodin láká Nã KARNEVAL: "Přijďte zapařit s celým naším týmem jako nikdy předtím! Bez kostýmu či masky se tento večer na NãPLAVKU nedostanete." Čeká vás foto soutěž o nejlepší masky večera, ta nejlepší vyhraje sud piva, za DJ pultem budou legendární DJ´s Pavel Ferbas & Pedro. Vstup stojí 100 korun.

DANCEFLOOR ATTACK

V sobotu od 13:00 pořádá hradecká taneční škola T-Bass v Moodu již 19. ročník DFA. Soutěž Dancefloor Attack hostí všechny české a slovenské streetdancery a crews. "Kromě samotného battlu chystáme opět nějaká překvápka a bohatý doprovodný program," vzkazují pořadatelé. 

JÍDLOVĚDA S MARGIT SLIMÁKOVOU

Bazalka s.r.o. zve v sobotu seminář Jídlověda s Margit Slimákovou - specialistkou na zdravotní prevenci a výživu, autorkou Velmi osobní knihy o zdraví, Osobního receptáře a inspirativního blogu a vlastního podcastu. "Po 5 hodinách strávených s Margit dokonale rozmotáte klubko nejistot a nejasností ohledně zdravé stravy a budete mít mimo jiné v malíčku: nejčastější omyly a mýty ve zdravé výživě, populární výživové trendy a doporučení, prevenci častých nemocí pomocí dobrého jídla, odlišnosti ve stravování žen a dětí, praktické tipy pro efektivní nákupy, tipy, jak vše zvládnout v rámci rodiny, práce a volného času. Seminář bude od 16:00 do 21:00 hodin. V ceně semináře Vás jako bonus čeká navazující 20minutová telefonická konzultace (do 1 měsíce po absolvování semináře), coffee break, menší občerstvení pro doplnění energie i potěchu mlsných chuťových buněk a pitný režim po celou dobu semináře. Cena je 4200 korun.

XXII. KRÁLOVÉHRADECKÝ MĚSTSKÝ PLES

Hradecká kulturní a vzdělávací společnost pořádá v sobotu večer v Kongresovém centru Aldis tradiční městský ples. Po slavnostním zahájení otevře plesové dění již tradičně FILHARMONIE Hradec Králové. O další proud příjemné zábavy se postarají BOOM! BAND JIŘÍHO DVOŘÁKA SE SÓLISTY, MONIKA ABSOLONOVÁ, ROMAN VOJTEK, TAK DANCE KROK, JAZZ POLICE, DĚDA MLÁDEK ILLEGAL BAND, HRADECKÁ CIMBÁLOVÁ MUZIKA, ART JAZZ BAND a další překvapení. Vstupenky na tento reprezentační ples si lze zakoupit v Turistickém informačním centru na Eliščině nábřeží nebo formou eVstupenky.

NOVOROČNÍ GALAKONCERT BONI PUERI

V hradeckém Aldisu bude rušno i v neděli, ve Velkém sále tam zazpívá chlapecký sbor Boni Pueri. Novoroční galakoncert začíná v 16 hodin.

Zobrazit všechny akce na tento víkend

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: V Hradci se sletí čarodějnice a bude se stavět májka

Blížící se filipojakubskou noc, která je spojená s pálením ohňů a čarodějnicemi, mohou Hradečáci prožít už o víkendu. Pálit ohně se budou ve Farářství i u Biskupského gymnázia. Folklorní odpoledne v duchu lidových tradic a stavění máje uvidíte jako každý rok na…
Čtěte více

ZVEME: Na Hradecký majáles, do pravěkého archeoparku i za husity

Hradec čeká jízda na bruslích, velký majálesový průvod, volba nového krále a královny a tradiční Majáles Open-Air, letos v Parku 360 na letišti. Konají se farmářské trhy, Plavecký klub Hradec Králové pořádá Jarní pohár města, otevírá se Archeopark ve Všestarech a čeká…
Čtěte více

ZVEME: V Hradci se bude závodit na horských kolech, "sousedat i souběhat"

Víkend v Hradci Králové nabídne kulturní i sportovní události. Fanoušci fotbalu mohou fandit hradeckým Votrokům, cyklističtí nadšenci mohou závodit na horských kolech v Prima Cupu. Na Malém náměstí se bude konat takzvané Sousedání, v rámci kterého se poběží závod na 5 kilometrů.…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme