Štítky: | Pozvánka | Koncert | masopust | akce | aquacentrum | víkendové akce |

ZVEME: Ochutnejte masopustní dobroty, poslechněte si Hůlku, Vydru či Donutila

Hostinec Malý Růžek v Hradci Králové nabídne zabijačkové speciality.
Hostinec Malý Růžek v Hradci Králové nabídne zabijačkové speciality.

První únorový víkend slibuje zabijačkové hody, masopustní veselici slibuje hradecký Hostinec Malý růžek i Park Na Větvi. Městské lázně opět odměňují školáky s dobrým vysvědčením, do hradeckého aquacentra mají vstup zdarma. Do Hradce Králové zavítají hned tři populární velikáni. Se svou one man show vystoupí v Aldisu bavič Miroslav Donutil, koncertovat bude v sále galerie Petrof zpěvák Daniel Hůlka a na talkshow přijal pozvání herec Václav Vydra.

AQUACENTRUM ZDARMA ZA DOBRÉ VYSVĚDČENÍ

Městské lázně Hradec Králové opět odměňují školáky s dobrým vysvědčením. Až do neděle mohou děti do deseti let v doprovodu dospělého (který si vstup zaplatí) přinesést ukázat své dobré vysvědčení na pokladnu aquacentra a dostanou vstup zdarma na celý den.

DANIEL HŮLKA & MAGICKÉ SMYČCE

Petrof Gallery v Hradci Králové dnes od 19 hodin zve na unikátní koncert Daniela Hůlky s doprovodem komorního orchestru Camerata Bohemiana. Uslyšíte písně z muzikálů DRACULA, Monte Cristo, BÍDNÍCI, Baron Prášil, KAT MYDLÁŘ a další zásadní hity ze sólových alb Daniel Hůlka a Živé obrazy. Ale také zbrusunové aranže pro magické smyčce a klavír. Daniel HŮLKA je český operní a muzikálový zpěvák (basbaryton) a herec. Je známý hlavně svými rolemi v muzikálech jako jsou Dracula, Monte Cristo, Jekyll & Hyde, Baron Prášil, Excalibur, Robinson aj. Na filmovém plátně se objevil v pohádce Z pekla štěstí jako král Brambas. Věnuje se populární i klasické hudbě (představení opery RUSALKA po celé ČR a v divadle Hybernia).

TALKSHOW VÍTKA MARTINCE: VÁCLAV VYDRA

Vítek Martinec si do galerie Artičok v Hradci Králové dnes od 19 hodin pozval Václava Vydru. "Už před rokem jsme společně s Václavem Vydrou vyjeli s naší společnou talkshow bavit diváky po České Republice. Navštívili jsme místa na jednom i druhém konci naší krásné zemičky a teď už jsem tak nějak cítil, že je na čase přivést vám tuhle parádu do mého rodného Hradce! Ve městě pod Bílou věží, vystoupíme 2.2. od 19:00 a těšit se můžete na večer plný zábavy a skvělého humoru, ve kterém bude moci společně nahlédnout pod pokličku života dnes už legendárního herce a dabéra, Václava Vydry."

MASOPUST NA VĚTVI

V sobotu od 9 hodin pořádá hradecký Park Na Větvi tradiční zabijačkové hody. Děti v masce mají vstup do sítí zdarma. "Již od rána a po celý den pro vás bude řezník Jirman připravovat zabijačkové speciality, které si budete moci vychutnat na místě nebo odnést domů. Akci bude doprovázet hudba k jídlu a pití," vzkazují pořadatelé.

MASOPUST NA MALÝM RŮŽKU

I Hostinec Malý růžek pořádá masopustní hody. V sobotu od 12 hodin ochutnáte zabijačkové speciality: tlačenku, jitrnice, jelita, prejt, ovar, prdelačku, gulášek, ale i pekařské a cukrářské výrobky, Sudličkovu pálenici a domácí punč. Čeká vás masopustní rej s hudbou a večer živá hudba.

MIROSLAV DONUTIL - NA KUS ŘEČI

V neděli vystoupí v Hradci Králové, v kongresovém centru Aldis, herec a bavič Miroslav Donutil. "Pro všechny, kteří milují dobrý český humor, jsme připravili opravdovou lahůdku! Populární český bavič a herec přijede představit jednu ze svých one man show, které mají vždy velký úspěch. Tentokrát to bude nejoblíbenější pořad Na kus řeči." Miroslav Donutil je jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších českých herců, komiků a vypravěčů. Za jeho talent jistě mohou i rodinné geny. Jeho rodiče byli ochotníky a dědeček byl vynikajícím a nadšeným vypravěčem. V divadle hrál již za studií, konkrétně v divadle Husa na provázku. V roce 1990 se stal členem činohry souboru pražského Národního divadla. Talk show Na kus řeči… je vyprávění zážitků a příběhů z jeho bohatého života a života jeho přátel.

MOUNTFIELD HK - BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE

Hradečtí hokejisté v neděli vyzvou soupeře z Českých Budějovic. Utkání hokejové Tipsport extraligy začíná v 16:00 na zimním stadionu v ČPP Arena.

Zobrazit všechny akce na tento víkend

 

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Do kukuřičného bludiště s baterkou nebo na latinu pod most

Poslední červencový víkend nabídne v Hradci Králové kulturu i sport. V sobotu a v neděli se v Parku 360 odehraje jeden z největších koncertů jedné z největších světových hvězd - Eda Sheerana. V pátek se bude tančit latina pod Pražským mostem, v restauraci Na Soutoku zahraje…
Čtěte více

Hradec čeká náročný víkend. Počet obyvatel zdvojnásobí koncert Eda Sheerana

Hradec Králové čeká víkend, který město ještě nezažilo. Do města přijede dvakrát 50 tisíc návštěvníků z celé Evropy. 27. a 28. července přijede na letiště Ed Sheeran a jeho Mathematics Tour. Jestli město a Park 360 zvládnou oba monstrkoncerty, nemusí se už bát žádné světové…
Čtěte více

ZVEME: Víkend ve znamení letních koncertů, nočního koupání, sladkostí a zmrzliny

Víkend v Hradci Králové slibuje pravé letní radovánky. Můžete vyrazit na Festival sladkostí a zmrzliny nebo na noční koupání na hradecké koupaliště Flošna. Bude se hrát fotbal - Votroci vyzvou Teplice, bude se koncertovat i ochutnávat víno. Do historického centra můžete vyrazit…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme