Svoz odpadu v období svátků

V letošním roce připadne Štědrý den a Nový rok na pracovní dny a naruší tak pravidelný svoz odpadu. Hradecké služby proto provedou svoz odpadu v náhradních termínech dle níže uvedeného harmonogramu.

  • 23. 12. neděle - svoz papíru a plastu (náhradní svoz za den 24.12.)
  • 24. 12. pondělí - Štědrý den: pondělní svoz směsného komunálního odpadu, který je standardně prováděn ve dvousměnném provozu, proběhne kompletně v ranní směně (od 6.00 - 14.30 hod) - město žádá občany, aby odpadové nádoby, přistavili již v ranních hodinách.
  • 25. - 28. úterý - pátek - svoz bude probíhat v obvyklých termínech a časech
  • 30. 12. neděle -  svoz papíru a plastu (náhradní svoz za den 31.12.)
  • 31. 12. pondělí - Silvestr: pondělní svoz směsného komunálního odpadu, který je standardně prováděn ve dvousměnném provozu, proběhne kompletně v ranní směně (od 6.00 - 14.30 hod) - město žádá občany, aby odpadové nádoby, přistavili již v ranních hodinách.
  • 1. 1. 2013 úterý - Nový rok: svoz neprobíhá
  • 2. - 5. 1. středa - sobota - svoz bude posunut o jeden den později oproti běžnému svozovému dni
  • Od 7. 1. 2013 pondělí - svozy dle původních termínů Hradecké služby žádají občany, aby odpadové nádoby ve dnech 24. a 31. prosince přistavili již v ranních hodinách.

(Zdroj: Magistrát města Hradce Králové)

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Část odpadkových košů v ulicích Hradce bude na tříděný odpad

Hradec Králové chce vyzkoušet třídění přímo do odpadkových košů. S novinkou se začnou setkávat Hradečané například v parcích a na dalších místech města. Z nich se odpadky dosud netřídí a končí na skládce. První koše na třídění jsou v ulici U Labe. Teď je chce město vyzkoušet…
Čtěte více

S větším počtem návštěvníků v hradeckých lesích roste i množství odpadků

V době vládních omezení tráví většina lidí volný čas v přírodě. Ovšem nárůst pohybu obyvatel znamená pro Městské lesy Hradec Králové také větší množství odpadků. Naštěstí končí většina v odpadkových koších, ale roušky a respirátory nejsou v lesích výjimkou, uvádí Český rozhlas…
Čtěte více

Už nemusíte k oranžovým kontejnerům, město začne svážet tříděné oleje od domů

Doposud museli obyvatelé Hradce Králové s tříděnými oleji do sběrného dvora nebo k oranžovým kontejnerům, které jsou k dispozici na 53 stanovištích ve městě. Nově bude jejich třídění ještě jednodušší a navíc se rozšíří. Od 1. února bude totiž zahájen svoz přímo od rodinných…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme