Štítky: | Doprava | Mileta | pražský most |

S dopravou ve městě zamává další uzavírka

Provoz ve Spořilovské bude omezen.
Provoz ve Spořilovské bude omezen. | autor: TSHK

Teplejší počasí s sebou nese kromě jiného i čilejší pracovní ruch na komunikacích. Stejně je tomu i v Hradci Králové, kde se už především řidiči potýkají s několika uzávěrkami či omezeními. Na několik let zbrzdí provoz rekonstrukce křižovatky Mileta, v řádech týdnů bude trvat oprava Pražského mostu v centru města. Nyní se přidává i ulice Spořilovská ve Věkoších. Dopavní omezení tam bude trvat od 20. května až do konce září.

S dopravním omezením budou muset od začátku příštího týdne počítat chodci a řidiči projíždějící ulicí Spořilovskou ve Věkoších. Zhotovitel zde v termínu od 20. května do konce září provede rozsáhlou opravu za více než 8 milionů korun bez DPH.

Vozovku čeká v průběhu oprav frézování povrchu, sanace a pokládka nové silnice. Dělníci opraví autobusové zálivy a přilehlé chodníky. Na místě se kompletně obnoví také vodorovné dopravní značení.

Silnice bude po celou dobu stavebních prací uzavřena s výjimkou pro záchranáře a pro rezidenty v čase od 17:00 do 6:30 hodin. Autobusy městské hromadné dopravy budou využívat náhradní zastávky v ulici Gruzínská a Jana Černého. Jedná se o linky číslo 13, 15 a 25.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Dopravní podnik vypnul starý e-shop, je nutné se zaregistrovat znovu

Lidé, kteří ve vozech městské hromadné dopravy v Hradci Králové využívají časovou jízdenku, se musí zaregistrovat na novém e-shopu. Starý online obchod hradecký dopravní podnik k pondělí 17. června vypnul, původní odkaz na nákup jízdenek již nefunguje. Díky změně by se měla…
Čtěte více

Do Hradce už se valí fanoušci na Rock for People

Dnes v Hradci Králové začíná čtyřdenní hudební festival Rock for People a minimálně řidiči na hradeckých silnicích už nájezdy desítek tisíc fanoušků pociťují. Na silnicích se tvoří kolony.  Pořadatelé očekávají příjezd hudebních fanoušků z Česka i ze zahraničí. Policie…
Čtěte více

Elektrokoloběžky už si v Hradci můžete půjčit. Město zpřísnilo pravidla používání

V hradeckých ulicích už opět můžete vídat elektrokoloběžky. Ve městě fungovaly už dříve, ale před časem zmizely. Nyní hradečtí zastupitelé schválili dohody o pravidlech provozu sdílených elektrokoloběžek se společnostmi Lime Network a TO-MI electro CZ. Každá z nich bude mít v…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme