Koupaliště Flošna prodlužuje otevírací dobu

Koupaliště bude otevřeno déle.
Koupaliště bude otevřeno déle. | autor: SNHK

S příchodem letních dnů se prodlužuje otevírací doba na venkovním koupališti Flošna. První prodloužení čeká návštěvníky během zítřka 29. června, otevřeno bude od 9 do 20 hodin. Od pondělí 1. července dojde k dalšímu prodloužení. Od pondělí do pátku bude otevírací doba od 6 do 20 hodin, o víkendech a během svátků se pak brány koupaliště otevřou vždy v 9 hodin.

 

Koupaliště Flošna otevírá od šesti hodin již několik let především pro ranní plavce, kteří využívají vyhřívaný padesátimetrový bazén ke kondičnímu plavání. Cena vstupného pro dospělé osoby je na jednu hodinu 72 Kč a na dvě hodiny 118 Kč. Zlevněné vstupné, které platí pro děti s výškou od 120 cm, studenty do věku 26 let, seniory nad 62 let a držitele průkazu ZTP a ZTP/P je na jednu hodinu 61 Kč a na dvě hodiny 95 Kč. Nabíjení čipových hodinek nebo zakoupení vstupenek bude probíhat na letních pokladnách, přes recepci Wellness studia Flošna a na automatické pokladně, která je od roku 2022 umístěna ve vstupu do areálu. Kompletní ceník, který platí pro všechny návštěvníky koupaliště Flošna, je k dispozici na internetových stránkách www.snhk.cz.

Koupaliště Flošna poprvé v této sezóně otevřelo již 18. května, od té doby navštívilo venkovní bazény 11 038 osob. Návštěvníci v nabídce naleznou padesátimetrový plavecký bazén, relaxační bazén s divokou řekou a s masážními lehátky a dětský bazén se dvěma minitobogány. Dále jsou zde k dispozici rychlý tobogán, ke kterému jsou k zapůjčení jednoduše i dvojduše, líná řeka či adrenalinová skluzavka Jump pro odvážné návštěvníky. Venkovní bazény jsou stále vyhřívané na teplotu 26 °C, všechny atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného.

Všem nadšencům míčových her jsou v rámci vstupného stále k dispozici dva kurty na plážový volejbal a stůl na stolní tenis, který je umístěn vedle kurtů nedaleko dětského hřiště s houpačkami, prolézačkami a kolotoči.

Součástí areálu je i squashové centrum, které má v červnu, červenci a v srpnu výrazně nižší ceny.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Hradečtí hasiči zvou veřejnost, otevírá se koupaliště Flošna

O nadcházejícím víkendu se budou v Hradci Králové konat rozmanité akce. Své brány otevřou profesionální hasiči a ukážou zájmecům techniku i ukázky zásahů a hasičských disciplín. Do hradeckých lesů se můžete vydat na kole za Krtečkem nebo s ornitology poznávat ptáky podle…
Čtěte více

Flošna zahájí letošní sezonu už tuto sobotu

Letní koupaliště Flošna již brzy zahájí patnáctou sezonu, pro návštěvníky bude otevřeno už od soboty 18. května. Provoz bude zatím fungovat v režimu vedlejší sezony, otevřeno bude od 10 do 18 hodin. Vstupné bude nižší než v hlavní sezoně, návštěvníci s čipovými hodinkami…
Čtěte více

Ceny vstupu na hradecké koupaliště Flošna půjdou nahoru

Návštěvníci letního koupaliště Flošna, čeká od nové sezóny změna ceníku. Jedná se o pravidelnou úpravu vstupného, ke které dochází především s ohledem na neustále se zvyšující náklady na provoz zařízení. Ceny se mění pouze u vybraných položek, v průměru jde o navýšení o 13 %.…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme