Štítky: | MHD Hradec Králové | Doprava |

Dopravní podnik se ptá cestujících na spokojenost

Až do konce tohoto týdne se mohou cestující v městské hromadné dopravě setkat s průzkumem spokojenosti. Oslovit je mají studenti, které si dopravní najal, aby u cestujících zjistili názory na hromadnou dopravu.

Studentský průzkum se na cestující obrátí s dotazníkem, který by lidé měli vyplnit. Dopravní podnik si od reakcí cestujících slibuje především náměty ke zlepšení svých služeb. Na studenty pardubické univerzity označené visačkou „Dopravní průzkum“ a logem dopravního podniku lidé narazí na zastávkách nebo přímo ve vozidlech MHD.

Podle informací Českého rozhlasu Hradec Králové bude celý výzkum probíhat anonymně. Oslovení cestující se budou moci vyjádřit ke kvalitě služeb, ať už jde o vozový park, dodržování jízdních řádů, pohodlí cestování nebo o dostatečnost jednotlivých spojů. Lidé se tak budou moci vyslovit i k nedávné změně některých linek v MHD.

Studenti průzkum provádějí od pondělí 15. října do pátku 19. října. Nemají se přitom zaměřovat jen na vybraná místa nebo linky, takže na ně cestující mohou narazit kdekoli ve městě. „Výsledky průzkumu budou následně použity ke zvýšení kvality našich služeb,“ uzavřel informace Českého rozhlasu Hradec Králové ředitel Dopravního podniku Miloslav Kulich.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Přečtěte si také

Opravy Pražského mostu už se blíží. Nebude ale uzavřen pro všechny

Plánovaná údržba Pražského mostu v centru Hradce Králové začne 8. dubna. Dělníci se na mostě objeví ale už o víkendu 6. dubna, kdy budou zahájeny finální přípravné stavební práce bez dopravních omezení. Během oprav bude otevřená pouze jedna polovina mostu pro chodce, záchranáře…
Čtěte více

Dopravní chaos u hradeckých škol má mírnit plán mobility

Plná parkoviště, nebezpečně a často proti pravidlům zastavující automobily, ze kterých v ranní špičce vystupují děti. To jsou nejčastější příčiny vzniku nepřehledných a kritických situací v blízkosti škol. Město Hradec Králové chce těmto nebezpečným kolizím předcházet vytvořením…
Čtěte více

Hradecký dopravní podnik stále modernizuje svůj vozový park. Vozidla mládnou

Ačkoliv si hradecký dopravní podnik vloni připomněl už pětadevadesáté výročí své existence, jiné podstatné číslo v jeho statistikách neustále klesá. Je jím průměrné stáří vozového parku. To je 7,75 roku. Ve srovnání s posledním známým údajem ze sousedních Pardubic je hradecký…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme