Štítky: | Fotbal | Pozvánka | Hokej | Koncert | dětská show | karneval | akce | víkendové akce |

ZVEME: Děti čeká o víkendu karneval, pohádková párty i show Lollipopz

Děti si o víkendu mohou vybírat, třeba párty s pohádkovými postavami.
Děti si o víkendu mohou vybírat, třeba párty s pohádkovými postavami.

Co nás čeká o víkendu v Hradci Králové? Na své si přijdou sportovní fanoušci, bude se hrát fotbal i hokej. Dospělí mohou vyrazit na ples či některý z koncertů a děti čeká karneval, představení mima, velká show Lollipopz nebo párty ve stylu Ledového království.

VYHOUKANÁ SOWA & RED NOSE

Hudební klub Lucie zve v pátek od 19 hodin na alternativní rockový dýchánek. Společně zahraje hradecká kapela Vyhoukaná SOWA a skupina Red Nose (Praha / Havlíčkův Brod).

PLES TANEČNÍHO DIVADLA HONZY POKUSILA

Na dnešním plese Tanečního divadla Honzy Pokusila v Hradci Králové zahraje cimbálová muzika Kvítek, kapela Bob Art, těšit se můžete na taneční představení a fireshow. Oblečení podle dress codu zvolte "smart casual". Ples začíná v Centru mladých v 19 hodin.

KONCERT NAHRANÍ 

Kavárna Filharmonie Hradec Králové dnes od 20 hodin hostí Jinotaj, což je akustická kapela s prvky folku, hrající výhradně autorskou tvorbu. Hlavní postavou je zpěvačka a kytaristka Kamila Škvrnová, která je také autorkou veškeré muziky i textů. V kapele Jinotaj se obklopila řadou zkušených muzikantů, které se podílejí nejen na výsledných aranžích, ale i celkové interpretaci jejích hudebních nápadů. Rezervace míst na e-mailu . Vstupné je 250 Kč. Vstup do kavárny je z boční strany budovy FHK. Otevřeno je 60 min před začátkem.

DĚTSKÝ KARNEVAL

TJ Slavoj Svobodné Dvory pořádá v místní sokolovně karneval pro děti. Rej v maskách začíná v sobotu úderem 15. hodiny.

KUFŘÍK

V sobotu bude od 10:00 do 10:45 ve Studiu A hradeckého Adalbertina veselé a hravé představení jednoho mima a  jeho kouzelného kufříku plného rekvizit. V interaktivním pořadu pro děti od tří let účinkuje Vlado Kulíšek z Theatre Fortissimo. V sále je volný zasedací pořádek. 

LOLLIPOPZ - VELKÁ SHOW

Ve velkém sále Adalbertina bude v sobotu od 15:00 velká show Lollipopz. "Naše barevná jízda plná písniček, tancování a bláznivosti pokračuje i v roce 2023! Po úspěšném turné Lízátková Párty si Anet, Amy, Neli a Annie pro své fanoušky připravily další velkou show nabitou oblíbenými písničkami! Těšit se ale můžete i na zcela nové songy, které budou součástí připravovaného alba, jehož vydání je naplánováno na léto roku 2023." Navíc můžete svým dětem dopřát vstup na uzavřené setkání s Lollipopz po koncertě + unikátní podepsaný Meet&Greet plakát A3 (dospělý doprovod bude na M&G vpuštěn se standardní vstupenkou). Délka programu je 70 minut. Vstupenky stojí 400 a 700 Kč.

PÁRTY VE STYLU LEDOVÉHO KRÁLOVSTVÍ

V neděli od 16:30 do 18:00 se koná další velká dětská událost. Kulturní dům Střelnice se promění v párty pro děti ve stylu Ledového království. Čeká vás nabitý program, tematické dekorace, soutěže, malování na obličej a hned několik pohádkových postaviček, které vaše děti milují, a se kterými se budou moci i vyfotit. Nejen, že si zazpívají s Elsou a Oláfkem, ale i si zatančí na dětském discu s Tlapkovou patrolou a hlavně Chasem, vyfotí se s Mickey Mousem & Minnie a těm nejhodnějším dá Mimoň i nějaké sladkosti. Děti do 2 let mají vstup zdarma, každý jiný návštěvník musí mít zakoupenou vstupenku za 200 Kč.

VOTROCI VERSUS JABLONEC

Utkání fotbalové ligy mezi FC Hradec Králové a FK Jablonec se odehraje v mladoboleslavské Lokotrans aréně v sobotu od 15 hodin. Hradecký fotbalový klub vyšle i tentokrát do Mladé Boleslavi tradiční fanouškovský autobus. Ten zaveze příznivce Votroků přímo k Lokotrans Aréně a po utkání s Jabloncem je přepraví zpět na soutok Labe s Orlicí. Cena služby zůstává stejná: 150 Kč.

HOKEJISTÉ SE UTKAJÍ S PARDUBICEMI

Mountfield HK poměří síly s HC Dynamo Pardubice. Utkání hokejové extraligy mužů začíná v neděli v 16:30 v ČPP Areně (na zimním stadionu v Hradci Králové).

 

Zobrazit všechny akce na tento víkend

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Otevírá se nový lanový park, votroci vyzvou Olomouc

Jaké akce nabídne tento víkend v Hradci Králové? Můžete si zasportovat a přijmout květnovou výzvu ježdění do práce na kole, v kempu Štříbrný rybník se otevírá nový lanový park a pojede se noční jízda na koloběžkách. V Aldisu se koná mezinárodní prodejní výstava minerálů, na…
Čtěte více

NHL Global Fan Tour vás nechá nahlédnout do zákulisí nejlepší ligy světa. Exkluzivně v hradeckém Futuru.

Zatímco hvězdám v NHL pomalu vrcholí sezóna, tak fanoušci nejprestižnější hokejové ligy světa mohou zažít pravou zámořskou atmosféru kousek od domova. Už 11. května míří do obchodního centra Futurum Hradec Králové exkluzivní NHL Global Fan Tour. Návštěvníci všech věkových…
Čtěte více

ZVEME: V Hradci se sletí čarodějnice a bude se stavět májka

Blížící se filipojakubskou noc, která je spojená s pálením ohňů a čarodějnicemi, mohou Hradečáci prožít už o víkendu. Pálit ohně se budou ve Farářství i u Biskupského gymnázia. Folklorní odpoledne v duchu lidových tradic a stavění máje uvidíte jako každý rok na…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme