Některé linky hradecké MHD změnily své trasy

Změny v jízdních řádech.
Změny v jízdních řádech. | autor: hradeckralove.cz

Začátkem tohto týdne se trochu pozměnily jízdní řády hradecké MHD. Cestující se tak musejí připravit na změny. Změny se týkají linky číslo 8, 21, 22.

U linky číslo 8 dochází ke změně trasy. Linka 8 je vedena ulicemi Habrmanova a Dykova. Touto změnou je částečně posílena linka číslo 12 a oblasti Pražského předměstí vznikne přímé spojení s Fakultní nemocnicí. Zároveň bude linka odkloněna z Gočárovy třídy, kde často vznikalo zpoždění kvůli dopravním zácpám. Počet spojů a časy odjezdu spojů z konečných se nemění. Jízdní doba spoje ve směru na Terminál HD se rovněž nemění, jízdní doba spoje ve směru do Malšovic bude navýšena o 1 minutu.

U linky číslo 21 je upraven jízdní řád. Mimo jiné dochází k úpravě jízdní doby, čímž by mělo být umožněno přesnější dodržování jízdního řádu v provozu.

Také u linky číslo 22 je upraven jízdní řád. U některých spojů je na zastávce Metuje vytvořena možnost přestupu na linku číslo 14.

 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Doporučujeme
Nahoru