Malšovicemi projde lampiónový průvod s pohádkovými bytostmi

Lampiónový průvod doprovodí pohádkové bytosti.
Lampiónový průvod doprovodí pohádkové bytosti. | autor: Prostor Pro

Obecně prospěšná společnost PROSTOR PRO letos slaví 18. narozeniny a při té příležitosti Hradcem Králové putuje výstava fotografií z činnosti organizace. V říjnu je v nákupním centru Aupark a pak se přesune do centra města a bude například i v Bio Central. Součástí oslav je i Pohodový lampiónový průvod, který projde Malšovicemi už zítra.

"Už se to blíží! Světýlka sem, světýlka tam! Světýlka, kam se podíváš!" zvou pořadatelé na páteční lampiónový průvod. Lampiony si můžete pořídit v centru Prostor Pro od 15 hodin, průvod vyjde v 17 hodin s Žonglérskou komunitou Enfys a jejich unikátní světelnou show.

"A to není vše! Chuťové buňky uspokojíme skvělým občerstvením pro malé i velké světlušky. Relax vám dopřejeme v chill-out zóně. A fotku na památku vytvoříme v tematickém fotokoutku s živými pohádkovými bytostmi, které budou navíc součástí průvodu. A na to si společně posvítíme," vzkazují z organizace PROSTOR PRO.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Bude se běhat, hrát fotbal, jíst čokoláda a řádit v maskách

O víkendu se bude v Hradci Králové sportovat i kulturně žít. Votroci odehrají derby s Pardubicemi, poběží se jarní běh v novohradeckých lesích. Ve Futuru můžete navštívit Čokoládový festival, děti můžete vzít na Velikonoční pohádku, karneval nebo koncert Štístka a Poupěnky.
Čtěte více

ZVEME: Velká kostičková výstava zaujme dospělé i děti

Na víkend navážou týdenní jarní prázdniny. Co můžete s dětmi v Hradci Králové podniknout? V sobotu jim v Adalbertinu divadlo PUK zahraje loutkové pohádky, v neděli se mohou stát malými muzejníky. Po celý týden se koná velká výstava stovek stavebnic a tisíců figurek LEGO. Dospělí…
Čtěte více

ZVEME: Děti čekají pohádky, dospěláky masopust či závod horských kol

Jaké akce nabídne poslední lednový víkend v Hradci Králové? Bude se závodit v lesích na horských kolech, Svinary zaplní masopustní masky, živá kapela a dětský folklorní soubor Červánek. Děti se mohou těšit na pohádky i show Kája a Bambuláček, dospěláci na Simonu Stašovou v…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme