ZVEME: Venkovní hry, výstava lega, hokej či bruslení

Zůstali jste přes jarní prázdniny ve městě nebo už jste se z nich vrátili a nevíte, co s nadcházejícím víkendem? Pokud vymýšlíte program pro děti a chcete je dostat od obrazovek ven, můžete využít nabídky venkovních her. Tento víknd ještěbude otevřena výstava lega. Také si s nimi můžete jít i zabruslit na zimní stadion, tatínkové pak zafandit hradeckým hokejistům.

Městská hra potrvá do konce února

Nedostanete se o prázdninách na hory a ve městě je sněhu méně, než byste chtěli? Na stezce, kterou vymyslela městská knihovna si sníh užijete během celého února. Budete plnit úkoly a vpisovat ísmenka do tajenky. Hru najdete v okolí pobočky Moravské Předměstí B a užijí si ji jak děti, tak dospělí. Mapku a informace najdete na webových stránkách knihovny. Malá odměna čeká na všechny úspěšné hráče. Vstup volný.

Masopustní „hledačka“

V Jiráskových sadech si v sobotu můžete užít masopustní hledačku, kterou zorganizovalo rodinné centrum Sedmikráska. Hra je určena předškolním dětem. K této hře potřebujete papír a tužku/mobil/dobrou paměť a chuť si hrát. V parku najdete 7 úkolů, za jejichž splnění získáte vždy jedno písmeno do tajenky. Začínáte u hlavního vchodu. Na konci každého zadání se dozvíte, kam se máte vydat dál. Stav hry budeme pravidelně kontrolovat. Pokud by se přece jen stalo, že některý list nenajdete, napište nám, pošleme vám náhradu elektronicky. Až tajenku zjistíte, zaregistrujte se na www.sedmikraskahk.cz/rezervacni-system, zadejte své kontaktní údaje a zapište výsledek. Spojíme se s vámi a domluvíme se na předání drobné odměny.

Výstava pro milovníky lega

Připravena je další výstava stavebnic LEGO®. Tentokrát je v mnohem větších prostorách tří velkých učeben. Stavebnice uvidíte v SPŠ, SOŠ a SOU Hradební v Hradci Králové od 5.2.2022 do 13.2.2022. Na výstavě uvidíte více než 600 LEGO® stavebnic, 1500 minifugurek a více než 500.000 dílků. Budete si moci zaovládat RC modely LEGO® Technic, prohlédnout funkční model železnice s několika tratěmi a vlakovými soupravami, největší LEGO® modely, sochy pokémonů v životní velikosti, osvětlené LEGO® modely, hernu s klasickými i DUPLO kostkami, kroužek Brick4kids a spoustu dalšího. Rovněž si tam lze zakoupit suvenýry ze široké nabídky LEGO® stavebnic za výhodné e-shopové ceny. Vstupné děti 20kč, dospělí 40kč.

Přijďte fandit na hokej

V neděli 13. února od 16 hodin se v ČPP areně odehraje zápas mezi Mountfield HK - HC Olomouc.


Veřejné bruslení

Kdo se chce hýbat, má možnost využít veřejného bruslení. Na hradeckém zimním stadionu se v sobotu koná od 16:00 – 17:30 (limit 100 osob) a v neděli od 15:00 – 16:30 (limit 100 osob).

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme