Zveme: Na městský ples, svatební veletrh, hokej či Zelobraní

Dvoudenní svatební veletrh v Hradci Králové.
Dvoudenní svatební veletrh v Hradci Králové. | autor: svatebniveletrh.com

Ještě nevíte, co podniknout o víkendu? Inspirovat se můžete naší pravidelnou páteční pozvánkou, do které jsme opět vybrali nejzajímavější víkendové akce v Hradci Králové. Plesová sezona je v plném proudu a v sobotu si dokonce můžete vybrat, zda vyrazíte na Královéhradecký městský ples do Aldisu nebo na G ples na Střelnici. Můžete jít také bruslit nebo fandit hokejistům na zimní stadion, koná se svatební veletrh a milovníci kysaného zelí si jistě užijí Zelobraní.

Svatební veletrh v Novém Adalbertinu

Dnes a zítra se koná již 10. ročník Svatebního veletrhu v Hradci Králové. V pátek od 14 do 19 hodin v sobotu od 10 do 17 hodin v reprezentačních prostorách hotelu Nové Adalbertinum na Velkém náměstí. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program, kromě svatebních šatů, líčení a účesů uvidíte vazby svatebních kytic a inspirovat se můžete slavnostní tabulí. Během módních přehlídek svatebních šatů pro nadcházející sezónu uvidíte MISS SURVIVAL 2017, TOP 15 MISS GLOBAL BEAUTY QUEEN 2017 Markétu Matoušovou. 

7. ročník Zelobraní

V pátek od 19 hodin hostí hradecký klub Na Výstavišti již 7. ročník Zelobraní a každý se může přihlásit do soutěže o nejlepší kysané zelí. O kvalitě rozhodne nezávislá porota milovníků zelí. "Napětí, rivalita, zklamání a radost vítězů, to vše je zelobraní Na Výstavišti. Přijďte zúročit měsíce péče o bublající zázrak, nebo jen fandit svým favoritům." 

XIX. Královéhradecký městský ples

V bohatém programu prestižní akce zahraje k tanci a poslechu Filharmonie Hradec Králové, Bigband Jiřího Pavlíka s Tomášem Savkou, Petr Kolář, Olga Lounová, Abba Stars, Hradecká cimbálová muzika, Art Jazz Band, diskotéka Zdeňka Vranovského, Fidgety Feet, Dance Team a další hosté. Městský ples se koná v sobotu od 20 hodin v Kongresovém centru Aldis
v Hradci Králové.

G ples na Střelnici

V sobotu od 20 hodin startuje také ples v Kulturním domě Střelnice. G ples zásobuje B&C catering a slibuje netradiční pojetí plesu doplněné o gastronomický zážitek. Zahraje kapela SKELET, SAXOFRANCIS, uvidíte barmanskou show, taneční vystoupení, dostanete Welcome drink. Moderátorka Lucie Eisenreichová provede večerem.

Veřejné bruslení Hradec Králové

Veřejné bruslení v malé hale hradeckého zimního stadionu můžete navštívit tuto sobotu od 16 do 17:30 hodin a v neděli od 15 do 16:30 hodin. Cena vstupného pro dospělé a mládež nad deset let je 30 korun, děti zaplatí dvacetikorunu a jejich doprovod desetikorunu. Šatna stojí 5 korun. Bruslení pro veřejnost v Hradci Králové provozuje královéhradecký hokejový klub. 

Hokejisté se utkají s Vítkovicemi

Ve 37. kole Tipsport extraligy 2018/2019 se utká Mountfield HK a HC Vítkovice Ridera. Zápas se uskuteční v neděli 20. ledna v 17 hodin na zimním stadionu v Hradci Králové.

Zobrazit všechny akce na tento víkend

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Velikonoční víkend v Hradci: malování kraslic i slevy v aquacentru

Jaké akce čekají na obyvatele Hradce Králové o prodlouženém velikonočním víkendu? Na zelený čtvrtek i velikonoční neděli zazní z Bílé věže na Velkém náměstí zvon Augustin. Tradiční velikonoční akci pořádá Šrámkův statek v Pileticích, na slevy láká hradecké aquacentrum, v…
Čtěte více

ZVEME: Na velikonoční jarmarky i workshopy nebo na karneval

První jarní víkend bude v Hradci Králové oslavou jara a blížících se Velikonoc. Můžete si vyrobit pomlázky, nabarvit kraslice, vytvořit dekorace. Velikonoční jarmark pořádá Slezská plovárna i obchodní centrum Aupark, výstavu pořádá Střední škola vizuální tvorby. Děti se…
Čtěte více

ZVEME: Zima skončí vynesením Smrtholky, koná se Velikonoční jarmark

Co podniknout v Hradci Králové o víkendu? Můžete vyrazit na některý z koncertů - v Aldisu vystoupí Leoš Mareš, Laura a její tygři zahrají v klubu LUCIE, do Filharmonie dorazí úspěšná inscenace Caveman. V Adalbertinu se koná Velikonoční jarmark a děti tam budou moci…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme