Štítky: | Pozvánka | Festival | Koncert | akce | víkendové akce |

Zveme: Na koncerty, výlet s Bardotkou nebo festival sladkostí a zmrzliny

Futurum Hradec Králové hostí Festival sladkostí a zmrzliny.
Futurum Hradec Králové hostí Festival sladkostí a zmrzliny.

Na jaké víkendové akce se můžete v Hradci Králové těšit tentokrát? Výletní jízdy vlakem "s Bardotkou po východních Čechách" o víkendu pořádá Východočeská dráha. Čeká nás Den regionálních produktů v Šimkových sadech, Festival sladkostí a zmrzliny u Futura a hned několik koncertů. U Aldisu zahraje kapela Kabát, ve Festivalparku kapela Mňága a Žďorp, v restauraci U Letců Ivan Hlas & Trio a na Šrámkově statku Michal Tučný revival.


Michal Tučný revival na Šrámkově statku

Vystoupení revivalové skupiny legendy české country music ze Rtyně v Podkrkonoší poprvé na Šrámkově statku v Pileticích začíná v pátek v 19 hodin. Za vstupné zaplatíte 150 korun.

Léto v parku: Mňága a Žďorp

Od 20:30 dnes také zahraje v rámci cyklu Léto v parku na hradeckém letišti kultovní kapela z Valmezu - Mňága a Žďorp. Na kontě má téměř dvě desítky studiových alb, několik výběrových desek, EP i DVD, jejich písně doslova zlidověly. Vstupenky stojí 350 korun.

Festival sladkostí a zmrzliny

Obchodní centrum Futurum v Hradci Králové zve na sobotu: "Osvěžte se v létě na festivalu sladkostí a zmrzliny! Venkovní prostranství před OC FUTURUM se koncem července promění v království sladkostí, zmrzliny a skvělé zábavy. Na své si přijdou i rodiče a pro všechny bude připraven doprovodný program ve formě workshopů, malování na obličej a zábavných soutěží. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma."

Den regionálních produktů

V sobotu v 9 hodin startuje v Šimkových sadech Den regionálních produktů Královéhradeckého kraje: "Tradiční speciality místních výrobců smísí se s exotickými pochutinami přespolních a bude jen na vás, čemu dáte nakonec přednost. Doporučujeme ochutnávat, na čerstvém vzduchu totiž člověku vytráví a gastroprocházky po celých Šimlových sadech." 

Ivan Hlas & Trio

V sobotu od 19:19 zahraje v hradecké restauraci U Letců Ivan Hlas & Trio. Vstupné stojí 270 korun.

Letní cirkus Kabát

V sobotu od 20 hodin začíná v Hradci Králové další koncert, a to v rámci odloženého letního turné kapely Kabát. Vstupenky do cirkusového šapitó, který vyroste u Aldisu, stojí 777 korun.

Jízdy "s Bardotkou po východních Čechách"

Východočeská dráha o víkendu vypraví zvláštní vlak po východních Čechách. Na výlet můžete s lokomotivou Bardotkou i barovým vozem v sobotu 31. 7., kdy vlak pojede na trase Jaroměř - Hradec Králové - Teplice nad Metují a zpět, a v neděli 1. 8. 2021. na trase Hradec Králové - Hostinné - Jilemnice - Letohrad. V každé stanici se můžete inspirovat tipy na výlet.

Zobrazit všechny akce na tento víkend

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Velikonoční víkend v Hradci: malování kraslic i slevy v aquacentru

Jaké akce čekají na obyvatele Hradce Králové o prodlouženém velikonočním víkendu? Na zelený čtvrtek i velikonoční neděli zazní z Bílé věže na Velkém náměstí zvon Augustin. Tradiční velikonoční akci pořádá Šrámkův statek v Pileticích, na slevy láká hradecké aquacentrum, v…
Čtěte více

ZVEME: Na velikonoční jarmarky i workshopy nebo na karneval

První jarní víkend bude v Hradci Králové oslavou jara a blížících se Velikonoc. Můžete si vyrobit pomlázky, nabarvit kraslice, vytvořit dekorace. Velikonoční jarmark pořádá Slezská plovárna i obchodní centrum Aupark, výstavu pořádá Střední škola vizuální tvorby. Děti se…
Čtěte více

ZVEME: Zima skončí vynesením Smrtholky, koná se Velikonoční jarmark

Co podniknout v Hradci Králové o víkendu? Můžete vyrazit na některý z koncertů - v Aldisu vystoupí Leoš Mareš, Laura a její tygři zahrají v klubu LUCIE, do Filharmonie dorazí úspěšná inscenace Caveman. V Adalbertinu se koná Velikonoční jarmark a děti tam budou moci…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme