Zveme: Na hokej, veřejné bruslení, koncerty, výstavy či do dětského klubu

V sobotu si můžete prohlédnout zrekonstruovaný dřevěný kostel sv. Mikuláše v Hradci Králové.
V sobotu si můžete prohlédnout zrekonstruovaný dřevěný kostel sv. Mikuláše v Hradci Králové. | autor: kostelsvatehomikulase.cz

Co se bude dít v Hradci Králové mezi svátky? Můžete vyrazit třeba na výstavy či koncerty. V Továrně se koná Povánoční večírek, NãPLAVKA café & music bar zve na tradiční Nejen Oldies hity. V hudebním klubu Lucie zahrajou kapely Nadoraz a Lokálka, můžete se podívat na Vánoční výstavu českých autorů do galerie Koruna nebo si prohlédnout kostelík sv. Mikuláše v Jiráskových sadech. Aupark zve děti do klubu Auparťáček na Pohádkové loutkohraní. Můžete na zimním stadionu fandit hradeckým hokejistům během utkání s pražskou Spartou nebo si tam sami zabruslit, veřejné bruslení se koná každý den až do Nového roku.

Veřejné bruslení Hradec Králové

Bruslení pro veřejnost na zimním stadionu v Hradci Králové se tentokrát koná v pátek, v sobotu, v neděli i pondělí od 14 do 15:30 hodin. Na Silvestra pak od 10 do 11:30 hodin a ve středu na Nový rok opět od 14 do 15:30 hodin. Bruslení pro veřejnost stojí 50 korun na 1,5 hodiny, děti do deseti let zaplatí 30 korun a jejich doprovod desetikorunu, šatna je v ceně vstupného.

Mountfield HK versus HC Sparta Praha

Ve 31. kole Tipsport extraligy se utká hradecký hokejový Mountfield HK a HC Sparta Praha. Zápas začíná v sobotu v 16 hodin na zimním stadionu v Hradci Králové.

Povánoční večírek v Továrně

"Povánoční mejdlo se spoustou dobrejch kapel a fajn lidí," uvádějí pořadatelé Povánočního večírku v Továrně v Pilnáčkově ulici 281. Začátek je dnes ve 20 hodin.

Oldies hity v Náplavce

V pátek od 21 hodin pořádá NãPLAVKA café & music bar akci nazvanou Nejen Oldies hity. "Tahle taneční party je už legendární! Nejen OLDIES HITY je unikátní hudební projekt, který vrací na klubovou scénu starší i aktuální české i zahraniční taneční hity. Vrátíte se do let minulých, kdy byly v oblibě „odpolední čaje“ a právě oldies hitovky! Večerem Vás provede ostřílená dvojice DJ´s Pavel Ferbas a Pedro."

Nekomentované prohlídky kostela sv. Mikuláše 

V sobotu od 14 do 15 hodin se opět mimořádně otevře kostel sv. Mikuláše. Přijďte si prohlédnout interiér kostela, který se snad už natrvalo usadil na svém místě – v hradeckých Jiráskových sadech nedaleko soutoku Labe a Orlice. 

Vánoční výstava českých autorů

Galerie Koruna v Hradci Králové zve na Vánoční výstavu českých autorů. Uvidíte obrazy, grafiky, plastiky umělců J. Anderleho, F. Tichého, D. Benešové, V. Komárka, B. Reynka, Toyen, K. Lhotáka, J. Jíry, J. Brázdy, A. Borna, J. Dingy, T. Hřivnáče a daších výtvarných umělců. Výstava potrvá až do 18. ledna 2020.

Nadoraz a Lokálka v Lucii

Hudební klub Lucie zve hned na dva koncerty. V pátek od 19 hodin zahraje hradecká dixielandová kapela Nadoraz a v sobotu od 19:30 Lokálka - parodicko-satirická skupina, která vznikla už v roce 1974. 

Auparťáček: Pohádkové loutkohraní

Obchodní centrum Aupark v Hradci Králové v sobotu od 14 do 17 hodin pořádá v přízemí dětský klub Auparťáček: "Auparťáčci, víte, jak dostanete do jedné ručky pět pohádkových princů nebo třeba tříhlavou saň? Tak pospěšte k nám, my vám povíme náš plán. S prstovými loutkami můžete mít na každém prstíku jinou loutku a rozehrát s nimi všechny vaše oblíbené pohádky."

brazit všechny akce na tento víkend

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Na Hradecký majáles, do pravěkého archeoparku i za husity

Hradec čeká jízda na bruslích, velký majálesový průvod, volba nového krále a královny a tradiční Majáles Open-Air, letos v Parku 360 na letišti. Konají se farmářské trhy, Plavecký klub Hradec Králové pořádá Jarní pohár města, otevírá se Archeopark ve Všestarech a čeká…
Čtěte více

ZVEME: V Hradci se bude závodit na horských kolech, "sousedat i souběhat"

Víkend v Hradci Králové nabídne kulturní i sportovní události. Fanoušci fotbalu mohou fandit hradeckým Votrokům, cyklističtí nadšenci mohou závodit na horských kolech v Prima Cupu. Na Malém náměstí se bude konat takzvané Sousedání, v rámci kterého se poběží závod na 5 kilometrů.…
Čtěte více

ZVEME: Na farmářské trhy, noční Bílou věž nebo závody vozítek s pedály

Co se bude dít v Hradci Králové o víkendu? Malšovickou arénu zaplní vozítka s pedály, která odstartují jarním memoriálem novou sezónu. Můžete vyrazit na farmářské trhy nebo na noční prohlídku Bílé věže. V Aldisu se bude tančit, regionální kolo soutěže tam pořádá hradecká škola T…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme