Zimní stadion chystá den otevřených dveří

V úterý 28. prosince od 10 do 12 hod. se na zimním stadionu v Hradci Králové uskuteční Den otevřených dveří. Kdo si přinese vlastní brusle, bude si moci dokonce zabruslit v malé hale s prvoligovými hokejisty. Vstup na stadion bude zdarma.

Den otevřených dveří, který vedení klubu připravilo jako poděkování fanouškům za jejich celoroční přízeň, začne 28. 12. v 10 hod. v „malé hale“ bruslením s některými prvoligovými hokejisty.  „Myslím si, že pro mnohé fanoušky bude možnost být na ledě společně s hráči „A“ mužstva netradiční příležitostí k tomu, jak se s našimi hráči setkat. Pro děti to navíc může být motivace ke sportu. Kdo bude mít foťák, může se s hokejisty přímo na ledě samozřejmě i vyfotit. Navíc hokejisté všem rádi v průběhu Dne otevřených dveří odpoví na jakékoliv dotazy,“ řekl předseda představenstva klubu HC VCES Hradec Králové Martin Soukup.
Atraktivní jistě bude i soutěž pro diváky ve střelbě na bránu, kterou bude střežit gólman Filip Luňák. Chybět nebude ani prohlídka šaten „A“ mužstva a prohlídka sky-boxů.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme