Zaútočí sprejeři na Hradec?

Městská policie v Hradci Králové připravuje v souvislosti s víkendovým srazem příznivců hip hopu na Stříbrném rybníce mimořádná opatření. Důvodem je fakt, že mezi milovníky tohoto hudebního žánru se nezřídka vyskytují sprejeři.
Na sprejery upozorňují sami organizátoři HipHop Kemp Festivalu.  "Přestože jsou návštěvníci předem varováni, aby se během festivalu zdrželi malování po zdech v areálu a v okolí, nelze zaručit, že v průběhu víkendu nedojde ke znečištění fasád ve městě spreji," uvedla mluvčí festivalu Tereza Reindlová. Tento týden proběhla schůzka zástupců organizátorů a městské i republikové policie, na které pořadatelé přislíbili, že graffiti, které se v souvislosti s HipHop Kempem v Hradci objeví, nechají odstranit. Sami chystají vlastní kontrolu. "Při vstupu do festivalového areálu budou potřeby pro malování zabavovány," uvedla Reindlová.
Na bezpečí v areálu kempu bude dohlížet bezmála 60 zaměstnanců security servisu, 6-12 hasičů a zhruba 6 lidí jako plavčíci a zdravotní služba. HipHop Kemp Festival se uskuteční na hradeckém Stříbrném rybníce 13 - 15. srpna.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
2.6.2005 10:09
MdW (neregistrovaný)
Grfity
Grfity jsou moderní umění ne vandalismus.Chce to jen trochu respektu a tolerance,peace.....

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme