Zájem o Městskou kartu stoupá

Pro rychlejší uspokojení zájemců o Městskou kartu rozšířil v těchto dnech Dopravní podnik města Hradce Králové a.s. osazenstvo svých prodejen jízdenek na Gočárově a Benešově ulici a v Informačním centru na Hlavním nádraží Českých drah o další specialisty, kteří průběžně poskytují informace k novému odbavovacímu systému v městské hromadné dopravě.
Jak uvedl mluvčí dopravního podniku Karel Brodským, jde především o to, aby lidé, kteří přišli právě pouze pro informace, časově nezatěžovali spoluobčany žádající nebo inkasující kartu. Posílení prodejen informačními specialisty je přechodné, aby pomohlo překlenout období koncentrovaného zájmu zejména na začátku školního roku.
Fronty zatím nemusejí prodlužovat ani ti, kdož si hodlají nechat do Městské karty nabít jízdenku s delší platností, například tedy roční nebo pololetní, která jim začne platit od 1. 1. 2006. K nim například patří i důchodci. Pro ně budou ideální dobou k získání karty a nabití jízdenky měsíce říjen a listopad.
Zájem o královéhradeckou Městskou kartu je vskutku značný. Dopravní podnik mHK již musel přistoupit ke druhé reedici tištěných žádanek, za první dva týdny vydal více než 5000 karet.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme