Z Ostravy se vrací hradečtí hokejisté bez bodu, prohráli 4:1

V téměř nezměněné sestavě oproti utkání s Ml. Boleslaví, pouze bez zraněného Romana Vondráčka, naopak s Romanem Červenkou nastoupili hradečtí hokejisté v Ostravě. Po první třetině vedli domácí zásluhou Milana Baranyka 1:0, tento náskok zvýšili v průběhu druhé dvacetiminutovky až na 3:0. Hradec snížil v závěru druhých dvaceti minut Lukášem Valkem. V závěrečné třetině se přelévala hra ze strany na stranu, kýžený gól se podařilo přidat Ostravě, která v 56. minutě zvýšila na 4:1 a rozhodla o svém vítězství.

Branky a asistence: 5. Baranyk (Holuša, Mleko), 23. Holuša (Ovšák, Mleko), 26. Baranyk (Mleko), Sochorek (Chatrnúch, Janeček) - 36. Valko (Koudelka), Vyloučení: 5:4. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Střely: 32:30. Rozhodčí: Minář - Brada, Hanzlík. Diváků: 650.

Ostrava: Čech (Štěpánek) - Pazdera, Chatrnúch, Holík, Brincko, Ovšák, Vnek, Dresler, Kramný - Šebesta, Sochorek, Janeček - Baranyk, Boháč, Polák - Holu ša, Badžo, Dušek - Heřman, Mleko, Galačák.

Hr.Králové: Dušek (Koutský) - Kolafa, Linhart, Suchý Petr, Vágner, Černý, Hendrich, Mocek, Šeda - Fořt, Roubík, Cetkovský - Valko, Koudelka, Potůček - Červenka, Volráb, Suchý Pavel - Domin, Havíra, Přeučil.

Josef Halouzka (Sareza Ostrava): Zápas se vyvíjel v naši režii. Vycházeli jsme ze zajištěné obrany. Potřebovali jsme smazat ostudnou třetí třetinu v Havířově. A to se nám celkem podařilo.

Ladislav Kolda (Hradec Králové): My jsme dostali hodně laciný první gól. a to trochu poznamenalo naši hru, protože se nám střelecky nedaří a dostáváme laciné góly. Gólem jsme brzo dostali domácí na koně. Zápas jsme honili, dá se říci, v poslední třetině. Domácí si drželi dobře náskok, který si vypracovali.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme