Web hradeckralove.cz má nový kabát

Regionální portál www.hradeckralove.cz má od dnešního dne novou podobu. Nejnavštěvovanější stránky o městě Hradec Králové prošly kompletním redesignem a přibyly i nové služby.
Za nejvýznamnější lze hodnotit nový projekt počasí. Návštěvníci v této sekci najdou nejen regionální předpověď počasí pro nejbližší období, ale i on-line teploměr, který ukazuje aktuální teplotu v centru Hradce Králové. Výraznou změnu prodělala i fotogalerie, která je nyní přehledněji členěná a také obsahuje podstatně více fotek. Alespoň částečné změny ale byly provedeny v prakticky každé sekci, jde o téměř nový web.
Regionální portál Hradec Králové - město na dlani funguje na adrese www.hradeckralove.cz již od roku 2000. Podle nezávislých žebříčků návštěvnosti se jedná o nejnavštěvovanější stránky o městě. Denně na ně zavítá téměř 2000 lidí.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
4.11.2005 09:25
paja (neregistrovaný)
tak nevím, ale ten předešlý design mi přišel přehlednější - především podbarvené sloupce, menu a krátké zprávy logicky vlevo, znatelné rozdíly ve velikosti písma. toto celé splývá.
4.11.2005 14:49
jpa (neregistrovaný)
Taky bych řekl
Souhlas, nejvíc mi vadí, že v sekcí "Fórum" není patrno, který příspěvek je nový, a musí se rolovat celou diskusí, nejde s tím něco udělat?
JPA
8.11.2005 10:35
Lenka (neregistrovaný)
Připadá mi, že nový web je zmatenější. Všichni si asi časem zvyknem, nic jiného v podstatě nezbývá.
11.11.2005 19:28
Marek (neregistrovaný)
Web
HradecKralove.cz nelibi se mi ten design je to obycejny fadni nic nerikajici nemastny naslany. Obsahove mozna ale trendy vyvoje webu absolutne nesleduje. Krasny ze je to v CSS ale pro normalniho navstevnika pusobici fakt obycejne. Doporucil bych inspiraci z webu evropskych mest.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme