Výtahy v budově magistrátu jsou dokončeny

V těchto dnech byly dokončeny práce na výstavbě výtahů v levém křídle budovy magistrátu na třídě ČSA. Slavnostní zahájení provozu je naplánováno na čtvrtek 30. prosince.
Stavba výtahů byla zahájena v červnu a dokončena v prosinci letošního roku. Celkové náklady se vyšplhaly na 4,4 milionu korun. Stavbou vznikly 2 výtahy typu MOTIB/A 10 s možností dopravy imobilních osob.
"Nástup do výtahů bude imobilním občanům a matkám s kočárky umožněn z venkovního vchodu nalevo od hlavního vchodu. Otevírat tento boční vchod budou i nadále pracovníci vrátnice. Ostatní občané budou moci nastupovat ve zvýšeném přízemí magistrátu města," řekl primátor města Otakar Divíšek.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
5.1.2005 15:33
Hradečačka (neregistrovaný)
Výtahy na magistrátu
Byly opravdu potřeba. Ne každý je natolik zdravý, aby vyběhl až do nejvyššího patra, i když nechodí o holích. A i pro invalidy je výtah lepší než všelijaké ty plošiny a židle, kde ho překlopí, že mu je vidět pod sukně až... a na to už mi staří nejsme. Jenou jste, magistráte, vydali peníze na opravdu účelnou, potřebnou a dobrou věc. Díky za ni.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme