Výprodej zablokoval dopravu

Fronty aut dnes dopoledne zablokovaly dopravu v okolí obchodního centra Futurum v Hradci Králové. Řidiči, kteří chtěli projet po druhém silničním okruhu, museli počítat až s několikakilometrovými kolonami automobilů.

"Chtěli jsme koupit digitální fotoaparát, ale dopoledne nebyla šance se do centra dostat. Fronty stály až u fakultní nemocnice," sdělil našemu serveru jeden z potenciálních zákazníků. Provoz kvůli výprodeji zkolaboval také v Ostravě a Ústí nad Labem, částečně i v Brně. Kvůli výprodeji se zpožděním autobusů a trolejbusů od rána bojovali i dispečeři Dopravního podniku města Hradec Králové. "Doprava v celém Hradci je neuvěřitelně zacpaná, výprodej nám působí velké problémy, zpoždění některých spojů dosahuje až desítek minut," řekl dispečer dopravního podniku.
Fronty se také dopoledne tvořily přímo v nákupním centru, kde před vstupem do hypermarketu stály stovky lidí. Hypermarket Carrefour nabídl ve svých prodejnách v celé republice až 90 procentní slevy na některé druhy zboží. Většina atraktivního zboží však zmizelo z pultů a regálů během několika minut, což mezi návštěvníky vyvolalo značné rozčarování.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
3.1.2005 20:57
Nesa (neregistrovaný)
Žádných 5 minut
Zboží nezmizelo během pár minut, zboží tam od začátku prostě nebylo. Zaměstnanci si ho "rozkradli" pro sebe a své známé, se divim, maj pak odvahu tam být.
4.1.2005 12:35
Xaver (neregistrovaný)
re:Nesa
Jo jo, komu se to nelíbí, může udělat levný nákup bez tlačenice na tržišti u Vietnamců. Kvalita a cena je stejná. Jen ty psí hovna v Carefouru chybí, to je výhodou.
4.1.2005 04:07
Lojza (neregistrovaný)
No samozřejmě že sme si to všechno rozebraly.Když tady děláme za takovej mizernej plat tak si musíme pomoct aspon takhle.
8.1.2005 16:04
BABKA (neregistrovaný)
výrpodej
No, ono je opravdu blbý celý den být v krámě, zvládnout ty šílšence co se perou o zboží, a sám čekat, až mně skončí služba - a není nic, ani chleba a pečivo. Vždyť ti prodavači jsou taky jen lidi, nebo snad ne?
Ale reklamní akce, ty jsou pro debily a polodementy, ti snad tomu všemu věří. Dobré zboží se prodává samo, a šmejd holt potřebuje takovýhle bombastický lhaní. A kdyby mezi lidma nebylo tolik bídy, kdo vůbec má průměrný plat?.. tak by se lidi takhle nervali a nešíleli.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme