Vyfoťte příběh jara v ulicích Hradce

Snímek z loňského vítězného příběhu Vyfoť to divadlo
Snímek z loňského vítězného příběhu Vyfoť to divadlo | autor: Zdenda Svoboda

Rádi fotíte a ještě raději máte Hradec? Můžete se zúčastnit již třetího pokračování příběhové fotosoutěže Vyfoť.to s názvem "Vyfoť to jaro". Soutěž proběhne v pátek 22.dubna 2016 od 12:00 do 22:00 hodin na náplavce Labe před Komerční bankou v Hradci Králové.

Soutěže se mohou zúčastnit amatérší i profesionální fotografové s libovolnou technikou. Úkolem soutěžících je v ulicích Hradce Králové během jednoho dne vyfotit pět fotografií, které budou vyprávět příběh na zadané téma. Tento příběh pak týž den večer účastníci odprezentují před diváky na velkoplošné projekci. Právě diváci pak vyberou toho nejlepšího. Vítězové obdrží věcné ceny a vítězné příběhy budou vystaveny na internetových stránkách www.vyfot.to.

Po celou dobu akce je na místě soutěže pro návštěvníky připraven doplňkový program, občerstvení a hudební produkce. Během slavnostního večera se pak můžete těšit na promítání časosběrného dokumentu 4k timelapse Hradec Králové a živou rapovou show.

Více informací najdete na webu projektu www.vyfot.to nebo na Facebooku.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme