Vstupné do lázní i bazénu podraží

Za vstup do královéhradeckých městských lázní, bazénu a wellness studia Flošna si návštěvníci těchto sportovišť od začátku roku 2012 připlatí. O úpravě cen rozhodla na svém posledním zasedání minulý týden rada města. Ceníky však doznají výraznějších změn, mělo by dojít k jejich zjednodušení.

K úpravám ceníků došlo z důvodu nárůstu cen jednotlivých energetických vstupů a zvýšení sazby DPH od nového roku. Naposledy prošly ceníky městských lázní a plaveckého bazénu úpravou na podzim před dvěma lety. „Základní vstupné v průměru vzroste o 9 procent, stále však budou ceny srovnatelné s jinými plaveckými zařízeními tohoto charakteru v České republice,“ uvedla Jaroslava Bernhardová ze Správy nemovitostí Hradec Králové, jež plavecké zařízení v Hradci Králové provozuje.
„Nově však ceník zlevní například ceny u červených čipových hodinek v kategorii sníženého vstupu, dále se mohou držitelé čipových hodinek v městských lázních těšit na možnost využití více služeb přímo v areálu, nastavení maximální placené doby pobytu, což do této chvíle nebylo technicky zcela možné,“ dodává Bernhardová.
Kromě zdražení však přináší lednové změny i několik výhod. Pro všechny kategorie vstupného bude stanoven desetiminutový bonus nad rámec koupené doby pro odbavení. Pak teprve budou počítány doplatky, ovšem nikoliv po čtvrthodinových intervalech, ale po minutách.
Wellness studia Flošna se změna ceny vstupného počítána v průměru téměř nedotkne, nově však bude ceník rozdělen na dvě časová pásma, z nichž dopoledním bude cena snížena a odpoledne zvýšena zhruba o 6 %.

Podrobné ceníky jednotlivých areálů:
Ceník vstupného do městských lázní
Ceník vstupného do plaveckého bazénu
Ceník vstupného do Wellnes studio Flošna

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
23.11.2011 09:17
IM  (Nováček +2)
Ceník
Bohužel ceník permanentek vzroste mnohem více. Např permanentka na 10 hod stála dříve 355,- Kč a nyní budou chtít 400,-Kč, to je nárůst o 11,25 %. A to už asi v ceníku není počítáno ani s nákupem permanentek na 15, 20 a 25 hod, které byly množtevně ještě výhodnější. Myslím, že je zbytečné v bazenu zbytečně plýtvat teplem a ohřívat vodu na nesmyslných 28 st a dostatečných 26 st, by mnoho peněz ušetřilo.
24.11.2011 08:56
diviš  (Nováček +9)
vstupné do lázní....
Nechci se zastávat zvýšení cen,ale v porovnání s jinými středisky jsou ceny stále ještě dobré obzvlášť na čipové hodinky.Provnejte to se vstupným do kina ,nebo na fotbal!!!Co se týče teploty vody je nutno si uvědomit ,že do bazénu chodí také děti a pro ně je teplota 28 C tak akorát.Když je pozoruji tak jim je při výuce zima i při této teplotě.!!!

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme