Vítězná série hokejistů trvá, Hradec vyhrál v Havířově 6:4

Domácí se dostali rychle do vedení, ale hosté dvěma rychlými góly dokázali ještě do konce úvodního dějství skóre otočit ve svůj prospěch. Jenže stejný kousek se podařil i Havířovu ve druhé třetině a v polovině utkání měli zase blíže k vítězství Slezané. Hradečtí se ale vymanili z tlaku soupeře nejlepším způsobem, nejprve se postaral o vyrovnání Suchý a v poslední minutě druhé dvacetiminutovky znovu poslal hosty do vedení Sakraja. Svůj náskok si hradečtí ve třetí třetině vzít nenechali a zvítězili celkově na půdě havířovských Panterů 6:4.

Branky a nahrávky: 2. Mikšan (Zdráhal, Hulva), 24. Sochorek (Varga), 29. Vala, 60. Vala (Peštuka) - 11. Fořt (Kadlec, Roubík), 14. Haluza (Suchý, Domin), 37. Suchý (Karlíček), 40. Sakrajda (Vondráček, Koudelka), 53. Volráb (Roubík, Táborský), 59. Vondráček (Sakrajda, Koudelka). Rozhodčí: Šír - Barteček, Koliba. Vyloučení: 5:10. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 793. Střely na branku: 42:37.

Havířov: Valent (Novotný) - Staněk, Klimeš, Novák, Prokop, Peštuka, Huhto, Lašek, Varga - Škoda, Zdráhal, Mikšan, Giesel, Sochorek, Seman, Haas, Velecký, Vala, Rozum, Hulva

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Táborský, Lesák, Pavlů, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Protivný - Fořt, Roubík, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Vondráček - Haluza, Domin, Suchý - Šeda, Volráb

více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme