Virtuální prohlídka Hradce na webu

Návštěvníci webu www.hradeckralove.cz mají od tohoto týdne možnost prohlédnout si Hradec Králové virtuálně ze svého počítače. Nová technologie prohlížení fotografií umožní prostorovou prohlídku vybrané lokality z jednoho místa.

Virtuální prohlídka je umístěná na adrese https://fotogalerie.hradeckralove.cz/virtualni-prohlidka/ a obsahuje celkem osm scén: dva různé pohledy z Bílé věže, Velké náměstí, Malé náměstí, Ulrichovo náměstí, Masarykovo náměstí, Riegrovo náměstí z pohledu chodce a Riegrovo náměstí z ptačí perspektivy. Scény je možné prohlédnout si samostatně nebo v jednom velkém souboru, ve kterém jsou scény pomocí směrových šipek vzájemně propojeny.
Díky moderní technologii je možné prohlédnout si vybrané lokality z jednoho místa v celém rozsahu 360 stupňů, stačí pouze "táhnout" myší po fotografii. Pohledy je možné přibližovat či oddalovat či zvětšit na celou obrazovku. Návod na ovládání galerie je umístěn i přímo u jednotlivých scén.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme