Štítky: | futurum | starbucks | kavárna | káva |

Ve Futuru otevře slavný kavárenský řetězec Starbucks vůbec první pobočku v kraji

Obsluha kavárny Starbucks tradičně píše na kelímky s připravenými nápoji jméno či přezdívku zákazníka.
Obsluha kavárny Starbucks tradičně píše na kelímky s připravenými nápoji jméno či přezdívku zákazníka. | autor: cmnt.cz 

Je libo kávu Starbucks? Hradec Králové se stane teprve čtvrtým městem v České republice, jehož obyvatelé si budou moci vychutnat kávu či čaj této světoznámé značky. Pobočka v OC Futurum se oficiálně otevře v říjnu. Kavárna o rozloze 130 metrů čtverečních se stane první pobočkou nejen v Královéhradeckém kraji, ale i v celých severních a východních Čechách.

Nová kavárna o rozměru 130 metrů čtverečních s kapacitou více než 60 míst k sezení bude podle filosofie společnosti Starbucks zařízena v příjemné designové koncepci připomínající první pobočku založenou v Seattlu. Převažovat bude tmavé dřevo a zelené prvky.

Zkušení baristé budou připravovat kávu a čaj z prvotřídních surovin, které jsou dováženy ze všech koutů světa. Široký sortiment obsahuje celou škálu variací kávy v klasickém zpracování či s moderními příchutěmi. Pro letní období je určena řada ledových káv či řada Starbucks© Cold Brew. Požitek z lahodných espress, frapuccin či latte si návštěvníci mohou dopřát také ve variantě bez cukru, s bezlaktózovým, sojovým či kokosovým mlékem, samozřejmostí jsou bezkofeinové kávy či pro děti čokoláda.

Obsluha na požádání ráda připraví nápoj do tradičního kelímku s psaným jménem zákazníka tak, aby vyhovoval individuálním požadavkům a chuťovým preferencím. Nová pobočka zároveň poskytne zhruba 15 pracovních míst, která nabídne i studentům a brigádníkům. 

„Nákupní centrum Futurum Hradec Králové jsme převzali na jaře roku 2015. Naším hlavním úkolem pro toto oblíbené a navštěvované centrum zůstává především pokračující zkvalitňování skladby nájemců a představování nových a vyhledávaných značek. Jedním ze segmentů, kterému se intenzivně věnujeme je food-court. Jsme hrdí i na získání nového konceptu, kavárenského řetězce Starbucks,  který se na podzim otevře pro zákazníky. Pro vstup do Královéhradeckého kraje zvolil právě Futurum,“ komentovala získání nové značky Lenka Matthews, ředitelka pronájmů společnosti Active Retail Asset Management.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
20.5.2018 19:46
motl (neregistrovaný)
Kafe drahy,ale to by mi tak nevadilo. Je moc dobre,ale ze dve slecny ktere maji sedm zakazniku mi kafe ani nedonesou,to si myslim,ze pri teto cene by teda mohli. Proste jsou tady kavarny s dobrym kafem,kde mi ho i donesou a popreji hezky den.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Hradecké Futurum vezme děti do světa Harryho Pottera

Ještě než děti úplně pohltí školní povinnosti, můžete se s nimi přijít pobavit do hradeckého obchodního centra Futurum. Tam pro ně připravili akci s názvem Zpátky do Bradavic. Ano, jak už název napovídá, půjde o kouzla, čáry a Harryho Pottera. Tak přijďte zjistit, jestli…
Čtěte více

Festival sladkostí a zmrzliny bude v sobotu před hradeckým Futurem

Nemáte ještě plány na sobotu a milujete sladké? Máme pro vás perfektní tip. Zkuste Festival sladkostí a zmrzliny. Venkovní prostranství před OC FUTURUM v Hradci Králové se v sobotu  29. července  promění v království sladkostí, zmrzliny a skvělé zábavy. Na své si…
Čtěte více

Futurum si k narozeninám nadělí novou jídelní zónu. Oslavy potěší i zákazníky

Obchodní centrum Futurum v Hradci funguje již 22 let. Ke svým narozeninám si nadělí novou jídelní zónu v prvním patře. V současné době tam probhá velká rekonstrukce, která by měla být u konce v polovině listopadu. Slavnostní otevření proběhne v pátek 18. listopadu v 11 hodin…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme