Vandalové poničili automaty na vodu

Bez dvou automatů na pitnou vodu se budou muset nejméně na tři týdny obejít občané Slezského předměstí v Hradci Králové. Vandalové pro pár korun zničili majetek sloužící denně obyvatelům Hradce.
Jak uvedla Radka Máslová, tisková mluvčí společnosti Královéhradecké provozní a.s., člen skupiny Veolia Voda, k události došlo v noci z 21. na 22. 9. přímo před areálem Královéhradecké provozní a v ulici Gagarinova na Slezském předměstí. "Předběžnou škodu na jednom zařízení odhadujeme zhruba na 40 - 50 tisíc korun. Automaty jsou natolik poškozené, že je nutné je kompletně demontovat a opravovat v dílně. Zloději ukradli mincíř a samozřejmě celou finanční hotovost", sdělila Máslová. Jak dodala, automaty nejsou provozuschopné a předpokládaná doba opravy bude minimálně 2 - 3 týdny. Celkový rozsah škod bude zjištěn až po demontování a posouzení výrobcem.
V současné době je v provozu 11 automatů. U osmi z nich si zákazník může zvolit také vodu mírně obohacenou CO2 (perlivou).

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
9.8.2018 12:57
PH13  (Nováček)
Automaty na vodu
Dobrý den,

s automaty na vodu od mám velmi dobré zkušenosti.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme