V pátek a v sobotu ožije Královéhradecko folklórem

V pátek 20. srpna a v sobotu 21. srpna 2004 proběhne v Hradci Králové a Hrádku u Nechanic již 16. ročník festivalu Setkání s folklórem. Jde o festival s mezinárodní účastí, na kterém se představí královéhradecké soubory Doubek a Kvítek, chodský soubor Mrákov, dále pak Vonička z Havířova a Telgártčok ze slovenského Telgártu.
Festival bude zahájen v 15.30 slavnostním průvodem, který povede přes Malé a Velké náměstí v Hradci Králové. Od 17 hodin pak diváky čekají první vystoupení na podiu v Jiráskových sadech. Páteční část bude zakončena programem na pěší zóně města. Ten potrvá od 20 do 21 hodin.
V sobotu se festival přesouvá do Hrádku u Nechanic. Zde začnou vystoupení v 15 hodin v areálu místního zámku. V případě nepřízně počasí bude akce přesunuta do Kulturního domu. Slavnostní zakončení proběhne ve 20 hodin velkým společenským večerem ve velkém sále Adalbertina v Hradci Králové.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme