V parádním závěru utkání zdolal Hradec Olomouc 4:1

To rozhodující se v Hradci Králové dělo až ve třetí třetině. Do ní se po brankách hostujícího Vyrůbalíka a domácího Cetkovského vstupovalo za stavu 1:1. V závěrečné dvacetiminutovce přežili domácí takřka dvouminutové dvojnásobné oslabení, Koudelka dostal navíc trest dokonce utkání a trenér Mička byl vykázán ze střídačky. Oslabení domácí ubránili a prakticky ihned po něm se trefil přesně do šibenice Žigárdyho branky Domin - 2:1. O chvíli později hráli naopak takřka dvouminutovou přesilovku 5 na 3 i domácí. V ní nejprve Karlíček trefil tyč a napodruhé už ale mířil přesně - 3:1. Výborný obrat domácích završil v 54. minutě Petr Sakrajda gólem na konečných 4:1.

Branky a nahrávky: 32. Cetkovský (Hendrich, Pavlů), 50. Domin (Sakrajda, Cetkovský), 51. Karlíček (Pazdera, Haluza), 53. Sakrajda (Cetkovský, Šeda) - 18. Vyrůbalík (Meidl). Rozhodčí: Hribík - Padevět, Kis. Vyloučení: 9:11, navíc Koudelka HKR OK. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 1978. Střely na branku: 48:30.

Hr.Králové: Koutský (Dušek) - Táborský, Toužimský, Pavlů, Hendrich, Pazdera, Karlíček, Lesák - Fořt, Roubík, Kadlec - Sakrajda, Koudelka, Cetkovský - Haluza, Domin, Suchý - Šeda, Volráb

Olomouc: Žigardy (Sedlář) - Nedbálek, Švrček, Ministr, Vrdlovec, Bouz, Luňák, Brančík, Meidl, Ondrušek, Zbořil, Kříž, Vyrůbalík, Janečka, Všetečka, Chmelíř, Bartoň, Čuřík, Meidl, Bordowski, Žajgla

Více na www.hchk.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme