V Hradci zmizí některá omezení rychlosti

Na některých silnicích v Hradci se bude moci jezdit rychleji. Potvrdili to dopravní policisté, podle kterých na zhruba dvaceti úsecích zmizí nebo se změní značky omezující rychlost. Píše o tom dnešní MF Dnes.
Zvýšení nejnižší povolené rychlost o deset kilometrů v hodině se dotkne především druhého silničního okruhu v Hradci Králové. „Navrhujeme úpravu rychlostních limitů na části okruhu, kde bude nejvyšší povolená rychlost místo současných padesáti šedesát kilometrů v hodině,“ potvrdil deníku Lubomír Šitina z dopravní policie v Hradci Králové. Rychleji se tak bude jezdit mezi křižovatkou V Lipkách a Miletou či od Gumokovu po Labský most. Na šedesát kilometrů v hodině by se měla zvýšit rychlost i na silnici číslo 11 v úseku od křižovatky Tesla, kolem Intersparu až po křižovatku s Bieblovou ulicí. Padesátku navrhují policisté odstranit i na hradecké výpadovce na Pardubice ve směru z města.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
4.8.2006 15:34
Eraser (neregistrovaný)
Zajímalo by mě,proč se na Rašínově ulici změnila rychlost ze 70 km/h na 60...

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme