V Hradci zahajuje provoz saunový svět Tropicana

Tropicana nabídne 10 různých saun
Tropicana nabídne 10 různých saun | autor: saunatropicana.cz

Nový areál pro příznivce saunování se otevírá dnes v Hradci Králové. Saunový svět Tropicana nabídne zájemcům kompletní program pro relaxaci a saunování. Největší saunový svět v Hradci Králové nabízí bohatý výběr druhů saun - nechybí tradiční finské sauny, bio sauny, ale i švédská sauna či infra sauna. Bohatý výčet možností řozšiřují i parní lázně či sauna Hammam. Celkem se můžete těšit na 10 různých druhů saun. Do pátku 21.2. navíc platí zaváděcí zvýhodněné vstupné - sleva 50 procent.

 

Pro návštěvníky je ovšem připravena i bohatá relaxační zóna, která zahrnuje mimo jiné odpočívárnu s nádechem tajemna v egyptském stylu, horskou odpočívárnu a noční odpočívárnu v soukromí. Relax umocňují dvě vířivky s masážními tryskami a perličkou, které se nacházejí mezi horami se skalními koryty řeky.

Saunový svět Tropicana otevírá své brány v pondělí 17. února. Otevřeno je denně mezi 10 - 21 hod. Nový areál se nachází na ulici Bratří Štefanů 1120 (výpadovka na Třebechovice, naproti areálu Iveco). Webové stránky areálu hledejte na www.saunatropicana.cz.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.




Mohlo by se hodit
Doporučujeme