Štítky: | Tesco | McDonald´s |

V Hradci vyroste čtvrtý "mekáč", bude tam i drive-in

Hradec bude mít čtvrtý "mekáč".
Hradec bude mít čtvrtý "mekáč". | autor: FB McDonald´s

V obchodní zóně u Tesca u výjezdu na Pardubice se už od jara staví další restaurace s rychlým občerstvením McDonald’s. Staveniště naproti zastávce MHD na místě parkoviště u Tesca je obehnáno plotem a na místě pracují stavební stroje, které na části parkoviště budují základy nového objektu. Ten by měl vyrůst během několika týdnů. Řetězec aktuálně hledá nové zaměstnance pro budoucí pobočku. Informaci přináší server hkcity.cz.

„Tvůj trénink začne na HK1 na Pilnáčkově a v červenci pomůžeš rozjet novou restauraci HK4 u Březhradu. Restaurace i s formou Drive-in bude stát přímo u zastávky TESCO Březhrad,“ uvádí společnost McDonald’s v nabídce pracovních pozic.

Restaurace by tedy měla být otevřena během dvou tří měsíců. V zóně na "Hradubické" se již nacházejí dva gastronomické podniky, jedním je Bilbo Šmak a nedávno zde otevřel třetí hradeckou pobočku také Palác Food s asijskou kuchyní.

Hypermarket Tesco nyní prochází proměnou za provozu, řada sortimentu je na jiných pozicích než dříve. Část bývalé plochy hypermarketu se pak zřejmě připravuje pro jiné obchody, odděluje je nově vybudovaná stěna.

Ještě do konce roku by se měla realizovat další část cesty od Sconta směrem k Tescu, poslední metry s napojením na kruhový objezd by pak mělo dostavět město v příštím roce.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

Obchodní zóny u Tesca a u Makra spojí konečně silnice. Kdy bude hotová?

Hradeckému magistrátu se podařilo na Pražském Předměstí vykoupit strategické pozemky, díky kterým bude možné zahájit výstavbu závěrečné části obslužné komunikace mezi obchodní zónou Tesco a obchodními jednotkami směrem k Březhradu. Jedná se o pozemky o celkové rozloze 1 536 m2,…
Čtěte více

Tesco v centru města je po téměř 20 měsících otevřeno

Tesco na náměstí 28. října nabízí především potraviny, nechybí ani pultový prodej masa, uzenin a lahůdek. Opravy trvaly skoro 20 měsíců, mohly za to rozsáhlé stavební úpravy, pandemie koronaviru a s tím spojené uzavření hranic. Tím se plánovaná rekonstrukce výrazně protáhla.…
Čtěte více

Opravované centrum v místě bývalého Tesca by se mohlo otevřít v listopadu

Prostory bývalého obchodního domu Tesco v centru Hradce na náměstí 28. října stále ještě obývají stavebníci. Podle informací, které zveřejnil web hkcity.cz, by se nově zrekonstruované centrum mělo otevřít v listopadu. Těch termínů už bylo několik, tak je otázkou, zda dopadne…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme