V Hradci startuje Rock for People

V Hradci Králové dnes začal první oficiální den jednoho z největších hudebních festivalů letošního léta, Rock for People. Včera přehlídku odstartoval tradiční Večírek pro nedočkavé, který se osvědčil jako dobrá zahajovací akce festivalu.

Na několika scénách festivalu v areálu hradeckého letiště uslyší návštěvníci 152 kapel. Představí se například Aneta Langerová, Kryštof, Divoký Bill či Gipsy.cz. Kromě hudebního programu je připravena i řada doprovodných akcí jako je například počítačová herní zóna, adrenalinové atrakce a aktivity. Na pořádek bude dohlížet bezpečnostní služba, která slouží k ochraně návštěvníků a ke střežení areálu festivalu. Pracovníci jsou jednotně oblečeni a jasně označeni. Na festivalu je pro návštěvníky zajištěno sociální zázemí a občerstvení.
Pro návštěvníky festivalu je zařízena kyvadlová doprava, která je v provozu již od středy 2. července. Poslední spoje vyjedou v neděli v poledne. Vyjíždí se z prostorů okolo hlavního nádraží. Kyvadlová doprava je zkomplikována pracemi, které souvisí se sobotním otevřením nového terminálu v Hradci Králové. V ten samý den končí festival Rock for People a návštěvníci budou moci využít již terminál nový. Nový terminál tak hned v den svého spuštění prožije i první zatěžkávací zkoušku.
Festival Rock For People se poprvé konal v roce 1995, na atletickém stadionu v Českém Brodě. Od roku 2007 byl festival přemístěn na hradecké letiště a to hlavně z prostorových důdovů.
Kompletní program festivalu Rock for People je na www.rockforpeople.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme