V Hradci proběhne přehlídka outdoorových filmů

Hradec Králové nabídne divákům od 10. do 12. listopadu 7. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. MFOF proběhne v Artkinu Centrál. MFOF již proběhl v osmi městech a od úterý zavítá do Hradce Králové a nabídne divákům pestrý program horolezeckých, adrenalinových, dobrodružných a cestopisných filmů ze všech oblastí outdoorového sportu.

Diváci v Hradci Králové mají možnost festival navštívit od 10. do 12.11. vždy od 18.00 a 20.00 hodin. Celkem je v Hradci Králové na programu 22 filmů. Již zítra ve 20.00 hodin je v programu projekce celovečerního skalpinistického filmu Mount St. Elias, který zaznamenává úspěchy nejen na festivalu outdoorových filmů, ale i na dalších festival ve světě, kde již byl oceněn nejednou hlavní cenou. Dalšími filmy, které by diváci neměli v Hradci Králové opomenout je film o expedičním horolezectví - Annapurna na lekko, film o bikeování na krásných místech planety – Latitudes, film o splouvání divoké řeky Indus – Zapomenuté výpravy – S Matyldou po Indu, film o expedici na sedmou horu světa – Carstensz – siedma hora nebo film o setkání s divokými zvířaty na celém světě – World´s Wildest Encounters 1.
Další podrobnosti o festivalu najdete na www.mfof.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme