V Hradci nejsou dálniční známky

Na benzinových pumpách v samotném centru Hradce Králové a blízkém okolí nejsou k dostání dálniční známky. Podle námi oslovených obsluh se tu denně ptají desítky řidičů, kteří známku potřebují. Odcházejí s nepořízenou.

Přestože ještě na začátku prosince jich byl dostatek, teď je tu řidiči nekoupí. Podle obsluh čerpacích stanic jsou známky u dodavatelů objednány a dorazit by měly nejpozději do konce tohoto týdne.
20. prosince 2006 byla konečně otevřena dálnice z Hradce Králové do Prahy. Jízdou po ní řidiči ušetří až čtyřicet minut času. Mnozí však nyní jezdí po staré trase. Bez dálniční známky by riskovali vysoké pokuty. Policisté navíc začínají známky na autech intenzivně kontrolovat. 
Jediným místem, kde lze dálniční známky sehnat jsou centrální pošty. V Hradci Králové ji řidiči seženou např.na hlavní poště, kde mají zatím dostatečné zásoby. Na menších poštách v okrajových částech města jsou vyprodány a na další zásilky se čeká.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme