V Hradci Králové další svátek amaterského tenisu

Amatérští tenisté si dají dostaveníčko v našem městě při tradiční VIP akci Generali Open Cup 2006 10.června. Turnaj stejně jako v předchozích letech pořádá Agentura Nekoranec-Nebeský ve spolupráci s generálním partnerem českého amaterského tenisu firmou ISOSPEED v krásném v areálu TK Tenis Centrum.
Den plný tenisu bude vyplněn i spoustou doprovodných akcí a soutěží. Na oblíbený turnaj se těší také známé osobnosti, jako například Josef Alois Náhlovský, Josef Mladý, Jan Vančura ze skupiny Rangers, Jakub Smolík, Jan Hrdina, Mirek Paleček, Roman Skamene, Ota Balage BSP či Pavel Nový, kteří svoji účast organizátorům potvrdili. Na loňský ročník bude v dobrém vzpomínat například Pavel Zedníček, který skončil na třetím místě.
Pořadatelé děkují Generálnímu partnerovi pojišťovně Generali a neméně významným hlavním partnerům, společnostem Keramika Melange, Montela MH s.r.o. a nářadí Landsmann. Mediálními partnery jsou Galaxie Sport, Radio OK a informační portál
www.hradeckralove.cz.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme