V Hradci bude festival Happy Days

Jedenáctidenní festival hudby, divadla a zábavy Happy Days bude od 17. do 27. července probíhat v Hradci Králové. Na pěti podiích v areálu hradeckého letiště uslyší návštěvníci stovky hudebních skupin a to jak českých, tak zahraničních.

Na festivalu vystoupí 3000 učinkujích známých i méně známých. Hlavní hvězda festivalu, skupina Fun Lovin´ Criminal, odehraje svůj koncert v den zahájení festivalu. Z českých interpretů vystoupí například Dan Bárta, Ivan Mládek, Lenka Dusilová ale třeba i Pavel Šporcl. Pro návštěvníky jsou dále připraveny desítky divadelních souborů alternativního a pohybového divadla, workshopy, umělecké dílny, modní přehlídky, volba miss festivalu a filmové projekce. Součástí Happy Days bude i soutěž hudebních skupin, Volba hvězdy.  Rozhodovat bude porota, ale i publikum. "Chtěli jsme přinést něco, co tady v Čechách ještě nebylo. Chceme v nejvyšší možné míře umožnit lidem hluboký a co nejdelší prožitek. Proto tolik dní a takový rozsah," sdělil zástupce pořadatelů Robert Kernaševič. Pořadatelé také uvádějí, že se bude jednat o největší prázdninovou párty v české historii.
Návštěvníkům festivalu je k dispozici stanové městečko, které je vybavené jídelnou, sprchami a toaletami. Parkování je pro návštěvníky zajištěno nedaleko festivalového areálu. Na pořádek bude dohlížet bezpečnostní služba, která slouží k ochraně návštěvníků a ke střežení areálu festivalu. Pracovníci budou jednotně oblečeni a jasně označeni.
Kompletní program festivalu Happy Days je na www.happydays.cz

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku
20.7.2008 12:00
Xaver (neregistrovaný)
Ani se nedivím,že akce zkrachovala. Uspořádat v dnešní době akci tohoto ražení se zákazem alkoholu,drog a s pouze vegetariánskou stravou může jen blouznivý idealista nebo šílenec.
22.7.2008 18:30
jezek (neregistrovaný)
Zajímalo by mě proč se ztratil článek o ukončení této akce. Jinak je naprosto nesmyslné pořádat takovéto megalomanské akce téměř neustále po dobu prázdnin.A také se domnívám, že to už Hradci neprospívá, spíše naopak. Už by se nad touto skutečností měl někdo zamyslet.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme