V Bio Central uvidíme Robbieho Williamse naživo

Robbie Williams při své show, živě ho uvidíme také v Bio Central | Zdroj: robbiewilliams.com
Robbie Williams při své show, živě ho uvidíme také v Bio Central | Zdroj: robbiewilliams.com

Kino Bio Cental bude v úterý 20. srpna jedním z 28 kin, kde diváci mohou v přímém přenosu zhlédnout koncert Robbieho Williamse z estonského Tallinnu. Koncert bude začínat těsně před osmou hodinou večerní a slibuje nejen promítání ve vysoké kvalitě, ale také kvalitní hudební a vizuální počin.

Hradečtí fanoušci jistě ocení nejen samotné vystoupení a jeho produkci, od které se na každém z koncertů hodně očekává, ale i levnější vstupné, než-li v kinech v jiných městech.

Celkem na 28 kin po celé České republice a k tomu ještě dalších jedenáct slovenských kin se zapojilo do speciálního hudebně-promítacího projektu a fanouškům zpěváka Robbieho Williamse přinesou ojedinělou možnost užít si jeho koncert ve stejném čase jako posluchači v Tallinu v Estonsku. „Půjde o živý přenos z předposlední zastávky na turné Robbieho Williamse po evropských stadionech, konkrétně z estonského Tallinnu. Turné bylo uspořádáno u příležitosti vloni vydaného stejnojmenného alba Take The Crown,“ uvedla Ilona Machová z Bio Central.

Stominutová show bude živě přenášena ve vysokém rozlišení a s kvalitním zvukovým doprovodem. „Součástí plánovaného playlistu jsou některé z Robbieho aktuálních hitů stejně jako jeho nejpopulárnější sólové skladby či vybrané tracky z dob jeho spolupráce se skupinou Take That,“ doplnila Ilona Machová k programu.

Přímý přenos slibuje podívanou na nejlepšího showmana v branži

První recenze z dosud odehraných koncertů turné vesměs velebí propracovanou výpravu a zpěvákův přesvědčivý výkon. Britský The Sun označil zpěváka za „nejlepšího showmana v branži“ a koncert za „velkolepou show“. Zda to tak je, se přesvědčíme v Bio Central už v úterý 20. srpna.

A proč na přenos koncetu Robbieho Williamse do Bio Central vyrazit? Jedním z argumentů, které z kina zaznívají je mimojiné i to, že půjde o zajímavou podívanou. Produkce jednotlivých koncertů zpěvákova turné se totiž ujala společnost, která se v minulosti podílela na příklad na přípravě Zahajovací ceremonie olympijských her v Londýně v roce 2012 či na produkci koncertu skupiny Coldplay v Barceloně, zpěvačky Adele v Royal Albert Hall či dávala dohromady podobu koncertu Rolling Stones. 

V Hradci Králové jsme už mohli vidět podobné promítání z koncertu Paula McCartneyho, které proběhlo na konci května.

Vstupenky budou v Hradci levnější

Vstupenky na přímý přenos z blížícího se koncertu Robbieho Williamse jsou k zakoupení v předprodeji na webu kina a na pokladně kina. Cena vstupného v Bio Central je dokonce oproti ostatním kinům výhodnější. V Hradci se lístky prodávají za 300 korun, v ostaních městech za 350 korun.

Robbie Williams při své show | Zdroj: robbiewilliams.com Robbie Williams při své show | Zdroj: robbiewilliams.com
Robbie Williams při své show | Zdroj: robbiewilliams.com Robbie Williams při své show | Zdroj: robbiewilliams.com
Robbie Williams při své show | Zdroj: robbiewilliams.com Robbie Williams při své show | Zdroj: robbiewilliams.com

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Zima skončí vynesením Smrtholky, koná se Velikonoční jarmark

Co podniknout v Hradci Králové o víkendu? Můžete vyrazit na některý z koncertů - v Aldisu vystoupí Leoš Mareš, Laura a její tygři zahrají v klubu LUCIE, do Filharmonie dorazí úspěšná inscenace Caveman. V Adalbertinu se koná Velikonoční jarmark a děti tam budou moci…
Čtěte více

ZVEME: Ochutnejte masopustní dobroty, poslechněte si Hůlku, Vydru či Donutila

První únorový víkend slibuje zabijačkové hody, masopustní veselici slibuje hradecký Hostinec Malý růžek i Park Na Větvi. Městské lázně opět odměňují školáky s dobrým vysvědčením, do hradeckého aquacentra mají vstup zdarma. Do Hradce Králové zavítají hned tři…
Čtěte více

ZVEME: O víkendu se bude v Hradci tančit - streetdance, na plese i v maskách

Společným leitmotivem nadcházejícího víkendu bude v Hradci Králové především tanec. Tančit se bude na Královéhradeckém městském plese v Aldisu, tančit budou crews na soutěži streetdance, tančit se bude i v Náplavce, a to v maskách. Novoroční koncert budou mít Boni Pueri, do…
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme