V aquacentru je čilý stavební ruch. Na příjemné změny se mohou těšit milovníci sauny

V aquacentru se opravuje a kontroluje.
V aquacentru se opravuje a kontroluje. | autor: SNHK

Řemeslníci obsadili o plánované odstávce aquacentrum v městských lázních. Čilý pracovní ruch je vidět na každém kroku. Vypuštěné bazény jsou plné lešení – opravuje se celý strop. Vyměňovány jsou nejen podhledové desky, ale i osvětlení. Lešení je postaveno na dně bazénové vany a tyčí se až po strop haly, přičemž řemeslníci musí dbát, aby nebyla poškozena dlažba jednotlivých bazénů. Malují se všechny prostory, kontroluje se tobogán i vlnobití.

Drobnou modernizací projde i bar u vody. Bude mít nové vitríny, světelné propagační panely a nové bude i zastínění proti slunci nad barem.

Největší překvapení je připraveno pro saunaře. Ti se dočkají příjemné změny prostor v chodbě i v odpočívárně, kde na ně čeká nové kamenné obložení stěn i nový vodní vodopád na stěně, který umocní klidný a příjemný pocit při relaxaci v odpočívárně. Správa nemovitostí Hradec Králové, která celý plavecký areál provozuje doufá, že návštěvníci ocení postupnou modernizaci celého areálu. Celková hodnota oprav, které probíhají v rámci plánované provozně technické odstávky, dosáhne 2,2 milionů korun a jsou financovány z rozpočtu SNHK.

Veškeré práce včetně napuštění bazénů musí skončit do pátku 21. září, jelikož od soboty 22.9. bude aquacentrum znovu otevřeno pro veřejnost. Těšit se můžete na oblíbené lekce aquaaerobicu i úterky pro seniory.

Krytý 50m bazén je i během odstávky otevřen ve všední dny od 6. hodiny ranní. Večerní páteční plavání na „padesátce“ začíná letos od září již v 19.45 a končí ve 22.00 hod.

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Přečtěte si také

ZVEME: Na fotbal, hokej, výstavu Lega nebo do hradeckého aquacentra

Podzimní prázdniny a státní svátek 28. října slibují v Hradci Králové nejen oslavy dne vzniku samostatného Československa, ale třeba i bonus v hradeckém aquacentru v podobě 20 minut zdarma. Bude se hrát hokej i fotbal, můžete vyrazit na halloweenskou party nebo na velkou…
Čtěte více

Hradecké aquacentrum si pro návštěvníky připravilo únor plný zábavy

První akce hradeckého aquacentra čeká na školáky již koncem ledna. Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel krytého plaveckého areálu na Eliščině nábřeží, se opět letos chystá odměnit školáky s dobrým vysvědčením. Tato oblíbená akce je určena dětem do deseti let a bude…
Čtěte více

Školáci s dobrým vysvědčením můžou zdarma do hradeckého aquacentra

Dnes dostanou děti ve školách vysvědčení a začínají jim dvouměsíční letní prázdniny. Městské lázně v Hradci Králové lákají jako každý rok na vstup zdarma všechny školáky mladší deseti let, kteří nebudou mít na vysvědčení horší známku než trojku.
Čtěte více
Mohlo by se hodit
Doporučujeme