V Aldisu se bude soutěžit o titul Miss Královéhradeckého kraje

6. říjen bude v Hradci Králové večer patřit galavečeru Miss Královéhradeckého kraje, který se uskuteční ve kongresovém centru Aldis v Hradci Králové od 19:30 hodin. Střetne se zde dvanáct finalistky o titul královny krásy Královéhradeckého kraje.
Akce se koná se pod záštitou Renaty Langmannové - České Miss 2006, Pavla Bradíka - hejtmana Královéhradeckého kraje a Otakara Divíška - primátora města HK, kteří zasednou v porotě spolu s Janou Doleželovou - Miss ČR 2004, s vicemiss ČR Agátou Hanychovou, hercem Petrem Vojnarem, Davidem Bílkem - mužem roku 2006, Lucii Váchovou - Miss ČR 2003, která také vystoupí během večera se sportovními gymnastkami. Dále vystoupí chlapecký pěvecký sbor Bonifantes, taneční skupina T-bass, do programu je zařazena i taneční a módní show. Celý večerem provedou moderátoři Eva Aichmajerová a Vítek Havliš.
"Opět se nám podařilo zajistit 20 člennou porotu, kde zasedne mnoho známých osobností a miss, ale i odborníků na krásu, jako vizážistka, fashion manager či profesionální fotograf," uvedl Radek Mašík, ředitel pořádající agentury Máša agency. Finalistky se během večera představí v několika "missích" disciplínách, jako je volná disciplína, promenáda v plavkách a módní přehlídka. Od 25. 9. 2006 poběží SMS hlasování o titul Miss sympatie. Podrobnosti o hlasování se lidé dozví na oficiálních stránkách soutěže www.missvychodnicechy.cz.
Na vítězku čeká nejen otevřená brána do světa modelingu a zakázky od agentury Máša agency, ale i věcné ceny, jako pobyt v hotelu Zámeček v Rynrticích, korunka a značkové šperky, hodinky Axcent of Scandinavia, kosmetické balíčky, mobilní telefon a další hodnotné ceny.
"Vstupenky na tuto akci jsou v předprodeji v Infocentrech Pardubice a Hradec Králové a v cestovní kanceláři B&K Tour v OC Futurum v Hradci Králové " dodal Mašík. 

Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas o aktuálním dění v Hradci Králové!



Chcete vědět co se dělo přesně před rokem?

Navštivte naší Kroniku dění v Hradci Králové a dozvíte se nejen co se dělo ve městě a o čem se psalo, ale také teplotní minima a maxima, či jaké se konaly kulturní akce.

Zobrazit zpravodajství před rokem, dvěma, třemi, čtyřmi, pěti lety.





Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku

K tomtuto článku zatím nebyl vložen žádný komentář.
Váš názor nám není lhostejný, podělte se o něj také s ostatními uživateli a napište první komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)
Mohlo by se hodit
Doporučujeme